torsdag 29 augusti 2013

Torsdag 29/8-2013 20:19

DAG: Jaha natt igen och en rätt okey natt men kass sömn på morgonen. Somnade och vaknade i ett fram till elva då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Så efter detta så gick jag igång med romanen körde den fram till ett sedan igen från två till tre. Så efter detta så var det att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen, tränade sedan hem och stretch och så middag. Såg på family guy och sedan lite Simsons så jag blev sen idag. Så mer? Imonn så köper jag Adobe sedan måste jag ha det i ett år innan jag kan säga upp det. Så mer? Jo jag fick reda på igår att jag inte hade vunnit på jokern men inte mer. Så ni får veta tills idag på twitter eller så imonn på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag var bara lite sen idag men allt gick bra.

ROMAN: Ja jag går igenom det jag nu skall göra sedan håller jag också på med att sätta ihop det andra som jag sedan skall göra. Det kommer lägga till ett par sidor till historien. Men jag hoppas att den sedan också blir bättre med.

MUSIK: Ja vi skall idag se om jag har fått svar på mitt problem så tänkte jag rätta till det tills imonn efter jag köpt Adobe.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: