måndag 26 augusti 2013

Måndag 26/8-2013 20:33

DAG: Jaha rätt bra natt vaknade inte förrän till sex idag och somnade sedan om ingen. Sedan till tio tiden och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den fram till ett sedan från två till tre. Så efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå fyra. Då stack jag till träningen och sedan hem igen och stretch och så middag. Idag var det gott men skall inte äta för läge så jag måste byta igen till nästa vecka. Så såg family guy och sedan ett avsnitt av Simsons så idag var jag sen. Så mer? Har lite kasst med stålar just nu så jag hoppas att jag har nog så jag kan köpa Adobe. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då. Jo det är klippning imonn så inget skrivet eller nått mer imonn.

TRÄNING: Jaha idag körde jag igen och idag var jag i tid men slöade inte idag heller. Och så var jag rätt pigg idag med.

ROMAN: Ja om de håller två månader så skall det komma denna veckan svar från dem. Men jag tror det kommer ta till nästa vecka ändå. Gick bra idag och pigg var jag så.

MUSIK: Ja till onsdag då hoppas jag få till en inspelning till.

Så skulle ringa min trumkompis med men fan vet om jag har råd med det nu. Men jag tror jag tar och sms:ar honom imonn. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: