torsdag 27 juni 2013

Torsdag 27/6-2013 20:19

DAG: Jaha till natt igen och igen så tog inte tabletten alls låg till fyra innan jag somnade igår. Sov sedan fram till tio tiden och kom ur sängen till elva. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde idag fram till ett från tolv sedan från två till tre. Efter detta så var det att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen. Tränade sedan hem och stretch så middag på det, såg på family guy när jag åt och sedan lite till så jag blev sen idag. Så fick inget samtal igår som jag sa så ingen storvinst men kanske lite. Om det gav nått så får ni veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det som vanligt inte gav nått. Så mer? Så mer då? Ja imonn så skall jag tvätta och sticka ut och handla lite det är nog allt för imonn. På söndag skall jag till morsan och installera en ny digitalbox. Nä det var nog allt för idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja träningen går snabbare nu när jag har lagt på lite till. Gjorde två övningar idag för det var samma hoppas det gick bra, ja jag la på två övningar som jag hade tagit bort innan. Skall lägga på lite till till måndag men tills idag är det bara en övning som skall till sedan är jag tillbaks till där jag var innan jag slutade.

ROMAN: Japp körde mina två timmar idag och det gick bra men jag sa innan att jag inte tror det blir publicerat jag har inte ändrat mig. Jag kan inte få till det när jag inte sover som jag skall. Men har jag tur så kan jag bli frisk och då kan jag skriva som jag vill. Vi hoppas på det.

MUSIK: Ja då blir det inget till söndag för jag skall bort vi får se när jag kan igen sedan.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: