onsdag 12 juni 2013

Onsdag 12/6-2013 20:11

DAG: Ja jag hoppas att jag slipper mer extra övningar nu för jag somnar sämre när jag gör dem. Så till natten då somnade till ett tiden och sov sedan fram till sex men somnade igen fram till nio tiden. Efter detta så somnade jag inte igen men låg till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så körde jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag stack ut och handlade lite sedan hem igen. Jo jag var på apoteket med och hämtade lite som jag beställde innan. Så sedan när jag kom hem så såg jag att min dator hade startat om så jag satte igång musikdatorn med för uppdatering. Så sedan till halv fyra tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag hamburgare med pommes och ketchup och såg inte någon serie idag hade inget idag men spelade in en grej som jag såg. Så mer? Jo jag har en film som jag tänkte se till söndag om jag hinner skall ju gå på musikdatorn då med. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då om ni har lust att titta in då.

TRÄNING: Ja jag hoppas att mina extra övningar ger upp nu så jag kan sova bättre. Brukar ligga och koppla av men det går inte nu, så jag har svårt att somna nu.

ROMAN: Ja idag körde jag som vanligt och det gick bra har kommit till sidan 390 så det är inte så långt kvar nu. Men nu går jag bara igenom små fel har inte skrivit nått på ett par dagar nu. Sedan så blir det att skriva igen och det är rätt mycket kvar av det med.

MUSIK: Ja skall köra till söndag hoppas då att jag kan få ner lite loopar till musiksidan. Vi får se om jag kan klara av det så blir det nog lite till söndag som ni kan kolla in, och lyssna in. Det skall ligga på musik på mobilsidan det skall bli signaler hoppas jag.

Japp inte mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: