tisdag 25 juni 2013

Tisdag 25/6-2013 20:16

DAG: Jaha till natt och en rätt kass sådan tyckte att jag sov rätt bra men när jag skulle upp så kände jag att så inte var fallet. Så kom upp till efter elva idag och fick i mig frukosten. Sedan så stack jag till frisören men innan detta så gjorde jag räknarna. Får över denna månaden 1100 som jag skall leva på blir hårt men skall nog gå hoppas jag. Så sedan stack jag till frisören och så stack jag till ICA för att handla lite. Och så var jag inne på bokhandeln och köpte en penna, som var för tjock, och en musmatta till morsan. Så sedan hem igen och idag satte jag mig en halv timme med romanen. Innan jag gick igång med middagen hade idag korv och klyft som jag fick i mig när jag såg min serie. Så efter detta så fick jag också i mig en lunch men var illa sen så jag hann inte läsa idag. Så mer? En okey dag trotts kass natt men fick klippningen och sedan maten så okey dag.

TRÄNING: Ja idag har jag träningsvärk i benen och häcken jag körde 2-4 och det känns med en gång mot när man kör snabbt. Vi får se hur det känns i armarna till torsdag.

ROMAN: Ja satt idag en halvtimme så jag rättade till ett fel sedan igår som jag kom på. Men jag brukar inte köra efter jag skall ut men idag så gick det bra.

MUSIK: Ja inget idag men jag hoppas på lite till söndag om jag hinner med.

Så ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: