torsdag 20 juni 2013

Torsdag 20/6-2013 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rejält kass sådan igen. Tog min tablett men kunde inte somna igår låg länge innan jag tillslut somnade. Sov sedan kasst under natten fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten sedan gick jag loss på romanen. Körde den idag fram till 13:00 sedan från två till tre. Efter detta så gjorde jag inte mycket mer än väntade på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag idag smakade illa och jag åt inte upp allt. Såg på family guy när jag åt och satt länge innan jag fick tummen ur. Så gjorde jag sista extraövningarna och så körde jag igång med bloggen. Så mer? Jo imonn så sticker jag till morsan ett tag tar med min bärbara så det kommer blogg nu undertiden jag är borta med. Så är jag tillbaks igen till söndag och gör hemsidan och dammsuger tror jag med att jag hinner med. Så vi hörs igen imonn runt 20:00…

TRÄNING: Ja jag håller på att lägga om träningen igen körde idag lite annat på ett par övningar så till nästa vecka skall jag göra om till nytt. Så lägger jag sedan på axelövningarna men kör dem en vecka innan jag lägger på nytt. Så skall jag känna att jag inte får ont igen för då gör jag något fel. Vi hoppas att det går bra.

ROMAN: Ja idag kom jag igång med runda tre men jag måste fixa till lite mer men det blir till nästa omgång.

MUSIK: Jaha då skall min lilla dator ut på en tur får se hur den sköter sig då. Kommer igen till söndag då skall jag nog skanna dem med.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: