fredag 28 juni 2013

Fredag 28/6-2013 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan igen. Somnade sent och vaknade sedan upp ett otal gånger fram till tio. Så till tio så somnade jag en halv timme så jag var rätt pigg ändå när jag gick upp till elva tiden. Så fick i mig frukosten och så till tolv så stack jag ner och fick in tvätten. Upp igen och satte igång datorerna för skann sedan stack jag ner igen till kvart i ett och hängde upp tvätten. Sedan stack jag till ICA för att handla lite, men jag glömde en grej som jag måste ut imonn och köpa. Sedan hem igen och fick då uppdatera java sedan hade det kommit uppdateringar till datorn med som jag fick ladda hem och sedan ladda in. Det tog sin lilla tid men tillslut så var det klart. Och jag stängde musikdatorn jo java ville inte fungera men efter att jag hade uppdaterat datorn så fungerade det. Så mer? Jo jag vann inte nått i onsdags heller såg det igår men till lördag då smäller det hoppas jag. Så mer? Ja vi hoppas på bättre sömn inatt så skall jag ut och handla och så laga träningskycklingen som jag skulle gjort idag men glömde för att musikdatorn uppdaterade sig. Så sedan blir det storstretch med hoppas jag.

TRÄNING: Ja jag la om övningarna igår och det kändes idag i armarna. Att köra 2-4 gör att liten tyngd blir stor sedan kör jag också superset med så det tar mer nu än innan.

ROMAN: Japp då kör jag igen imonn hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra hoppas jag.

MUSIK: Ja idag kom det ett antal uppdateringar till datorn men hittade inga på supportsidan alls. Det är lite knepigt med detta skall ringa en signal på måndag om detta med uppdateringar. För det är inte som det skall vara.

Jahapp inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: