måndag 17 juni 2013

Måndag 17/6-2013 20:17

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt men jag vaknade till sex tiden som jag brukar göra men somnade om igen fram till nio tiden. Kom upp ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Sedan till tolv så satte jag igång med romanen körde den idag fram till ett då det var lunch sedan igen från två till tre. Efter detta så gick jag in i musikdatorn och fixade en grej. Så sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Idag fick jag inte i mig allt smakade inte så gott idag. Så såg på family guy när jag åt och kom inte igång förrän efter 20:00 idag. Så mer? Jo jag vann inte nått i lördags heller men det är ju som det brukar vara så. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja körde min träning idag kommer lägga om men inte förrän jag kan köra alla övningar jag inte kör nu. Kommer gå ner i vikt igen och köra bättre fokusering sedan.

ROMAN: Ja körde mina två timmar idag och det gick bra.

MUSIK: Ja idag så la jag om lite i musikdatorn jag ställde in så att hårddisken går att koppla loss med en gång. Trodde att den skulle bli snabbare om jag hade den så men inte heller. Sedan så la jag till en hårddisk till min stationära men den gick inte att ha den lät alldeles för mycket så jag tog bort den igen.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: