torsdag 13 juni 2013

Torsdag 13/6-2013 20:12

DAG: Jaha till natt och en jävligt kass sådan inatt, tog min tablett men igår så tog den inte alls. Låg nog till fyra tiden innan jag somnade sov sedan kasst hela natten fram till elva. Kom upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde från tolv till ett sedan igen från två till tre. Så efter detta så gjorde jag inte mycket idag bara väntade på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen sedan hem igen och stretch. Och så middag på det idag var det gott men då skall jag ha det en vecka till sedan. Så såg på family guy när jag åt och kom idag hem lite tidigare men mer om detta nedan. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja seg idag så jag hoppade cykeln idag körde en tio minuter sedan så la jag ner. Men har inte fått mycket sömn heller så.

ROMAN: Ja körde mina två timmar idag iallafall trotts kass natt. Och det gick bra idag är klar med första rundan men har fyra eller fem sådana kvar att köra. Jo jag skall gå igenom för stav fel med gjorde inte det innan. Så jag kommer rulla igenom hela texten nu sedan kommer jag gå på igen.

MUSIK: Ja inget idag men till söndag så kör jag igen.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: