söndag 9 juni 2013

Söndag 9/6-2013 20:07

DAG: Jaha till natt igen och en rätt kass sådan igen. Somnade som jag skulle igår men vaknade sedan igen till tre tiden. Lyckades somna om igen fram till sex efter detta så sov jag inte mer idag. Kom ur sängen till åtta tiden och fick i mig frukosten. Nä jag la mig ett tag innan frukosten men somnade inte så till nio tiden så fick jag i mig frukosten. Sedan så väntade jag på att klockan skulle slå tolv så jag kunde gå igång med dammsugningen. Så sedan så satte jag igång med att dammsuga och efter detta så var det hemsidan. Idag hade båda uppdaterat även om NRJ nästan var samma som innan. Men det gav 282 283 på spotify och 327 328 på startsidan har lagt upp på twitter och facebook med idag. Så och så har jag kört mina extraövningar idag med under dagen. Så sedan så satte jag mig vid musikdatorn ett tag och pillade med den ett tag innan middagen, mer om detta nedan. Så sedan körde jag igång med middagen idag hade jag kotletter med pommes. Såg på en serie idag och en film men jag hann inte se den hela idag. Var illa sen idag med maten för jag satt vid musikdatorn ett bra tag idag. Så mer? Idag åt jag grönsaker har inte gjort det på ett tag nu. Men nu är jag igång igen med det men det är inte längre så gott tycker jag. Så mer? Jo jag såg inte om jag vann nått igår men ni får veta på twitter idag eller så imonn om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja har packat för träningen imonn men jag gjorde mig lite illa i axeln i lördags. Fick ju lyfta en bokhylla och det gillade inte axeln alls. Men jag tror det går bort på ett par dagar igen.

ROMAN: Ja då kör vi igen imonn hoppas på bra sömn bara så. Men det är långt kvar ännu.

MUSIK: Ja pillade med musikprogrammet idag men jag kunde inte få det att fungera så jag drog ett mail om det får se vad han säger om det då. Sedan fick jag en skadlig IP adress idag men jag vet inte varifrån jag fick den. Men brand väggen stoppade den och blockerade den. Så jag skannade datorn men det var bara den adressen som kom igång inget virus alls.

Så nog för idag kommer igen imonn med mera då. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: