tisdag 18 juni 2013

Tisdag 18/6-2013 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan somnade till ett tiden men vaknade igen till fyra. Sedan efter detta så vaknade jag varannan timme fram till tio tiden. Så till elva var jag uppe och fick i mig frukosten sedan drog jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag fixade till musikdatorn lite. Så sedan var det dags för middagen idag hade jag karréer med klyft och såg min serie när jag åt. Så sedan så gjorde jag alla extra övningar idag mellan detta. Och så fick jag i mig lunch med har inte tagit detta på ett tag nu. Jo så satte jag mig och läste lite har gjort detta ett tag nu men inte skrivit om det. Har kommit in en bit på under kupolen nu och den har allt som en King roman skall ha. Riktigt bra. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn. En okey dag även om natten inte var så bra så blev det en okey dag ändå.

TRÄNING: Ja om extraövningarna går som de skall så kommer jag lägga till en övning till nästa vecka redan. Smärtan är nästan borta i axeln så jag tror jag skall lägga till en övning. Fick bara lägga till en i taget sa han, så jag kan känna att det inte gör ont för det kan ta ett par dagar innan det gör det. Så mer? Är rätt trött på övningarna nu måste jag säga men det är inte så länge kvar nu så.

ROMAN: Ja kom idag in på pissgubbens historia och den är inte så lång men betydelse full för berättelsen. Så gick bra idag.

MUSIK: Kom på idag att jag inte hade backat upp det jag gjorde i söndags så jag gjorde det idag. Men jag fick ta allt så det tog sin lilla tid men det är jobbigare att bara backa upp det som är nytt och jag vet inte om jag får med allt heller det kan vara filer som jag inte tar med. Så jag tar allt då backas allt upp och jag behöver inte tänka vad det var jag gjorde som var nytt.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: