onsdag 19 juni 2013

Onsdag 19/6-2013 20:20

DAG: Jaha sen idag men jag spanade på internet idag innan jag kom igång. Så till natten och en rätt kass sådan inatt kunde inte somna som jag ville och låg till tre tiden innan jag tillslut somnade in. Tänkte jag kan sova längre idag innan jag går upp så det skall vara lugnt hoppades jag. Men sov kasst hela natten och till tio tiden så satte grannen igång stereon och då var sömnen slut för mig. Kom ur sängen till tolv tiden och fick i mig frukosten. Sedan till 12:30 gick jag igång med romanen idag var det illa svårt att koncentrera mig. Höll på idag fram till 14:00 då jag gick igång med extraövningarna igen. Så efter detta så gjorde jag inte mycket idag utan slöade fram till fyra tiden då jag gick igång med middagen. Så såg på en serie när jag åt detta och idag satt jag så länge att jag inte tog lunch. Så mer? En rätt kass dag idag men jag satte mig och läste ur under kupolen satt länge idag och läste. Så mer? Jo det är lotto och ni får som vanligt reda på hur mycket jag vann på twitter idag eller imonn när jag har kollat mailen. Även då på twitter eller så till torsdag om det inte gav nått. Så sedan till fredag skall jag sticka till morsan en sväng men denna gång kommer jag ha med mig min bärbara så det blir blogg varje dag.

TRÄNING: Japp körde idag alla extra övningar och det är snart slut på den hoppas jag. Men ett par veckor till kommer de nog gå.

ROMAN: Ja hade idag illa svårt att fokusera och det gick inte lätt idag. Men jag fick ur mig lite ändå. Så jag är ändå nöjd med det jag gjorde idag.

MUSIK: Japp inget på denna punkt idag men inte heller senare i veckan kommer det för jag skall bort.

Ja inte mer att säga idag men jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: