fredag 14 juni 2013

Fredag 14/6-2013 20:17

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt, sov någorlunda fram till sex sedan somnade jag ett tag fram till åtta tiden. Efter detta så somnade jag inte igen kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så till tolv så stack jag ner och fick in tvätten. Så sedan till kvart i ett så stack jag ner och hängde upp den sedan upp igen. Och så väntade jag på att klockan skulle slå halv två när den gjorde detta så stack jag till sjukgymnasten. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Kommer fortsätta med övningarna ett tag till så det har jag gjort idag innan jag till kvart i fyra stack ner och hämtade upp tvätten igen. Så sedan var det middag hade idag korv och klyft såg på mina serier idag när jag åt. Men satt så länge idag att jag missade lunchen. Så mer? Jo jag vann inte nått i onsdags såg det igår när jag kollade mailen. Så mer? Jo jag kollade datorerna idag med gjorde detta redan till halv ett tiden. Så idag var det klart tidigt och jag hade inga fel idag på någon av dem.

TRÄNING: Ja idag så var jag hos sjukgymnasten och han sa att jag skulle köra ett tag till. För det skulle inte göra ont alls då var det klart. Så jag kör ett par veckor till sedan om det inte gör ont så sätter jag igång att lyfta igen. Men bara en sak i taget så jag kan känna om jag får ont igen. Tar jag en sak i taget så vet jag vad det är för övning som gör att det gör ont och förhoppningsvis så kan jag rätta till det. Så han ringer om fyra veckor och hör hur det går. Så får vi se hur lång tid det tar innan det inte gör ont en två tre eller fyra veckor till.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen då skall jag gå igenom texten och få bort alla röda markeringar. Sedan efter det så kör jag en runda igen det är rätt mycket kvar att göra på den.

MUSIK: Japp idag hade jag tänkt att läsa på lite men det blev inte av idag. Men tills imonn hoppas jag att jag kan läsa på så jag kan det till söndag.

Jasså det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: