lördag 15 juni 2013

Lördag 15/6-2013 20:25

DAG: Jaha till natt igen då ja, och en rätt okey natt men sov inte bra på morgonen. Vaknade till sex tiden eller lite innan och låg sedan vaken till nio. Men jag trodde då att jag skulle somna om men gjorde inte detta. Låg till elva tiden och fick i mig frukosten sedan till halv ett så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag satte igång med musikläsningen sedan till fyra tiden så körde jag igång med storstretchen. Så efter detta så vars det middag hade idag kotletter med pommes. Och såg mina serier när jag åt ingen lunch idag på lördagar. Så mer? Har en film tills imonn som jag skall se. Så är det lördag och det är dragning på lotto idag, ger det nått så får ni veta på twitter idag eller så imonn om det inte gav så mycket. Eller till måndag om det inte gav nått. Så mer? Hade ingen mat att göra idag, ja träningsmat för jag gjorde för två veckor innan. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja körde mina extra övningar idag och sedan också storstretchen. Har lagt till balans övningen igen jag har inte längre ont i låret.

ROMAN: Ja idag så blev jag klar med text genomgången och körde sedan igång med andra rundan. Men kom inte så långt på den men en bit och jag är nöjd med detta idag.

MUSIK: Ja läste idag på om programmet och jag tror jag vet hur man gör. Ni får rapport imonn om allt går som det skall så kommer jag lägga upp på hemsidan med. Men vi får se imonn hur det blir med tiden.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: