söndag 16 juni 2013

Söndag 16/6-2013 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja och rätt okey men jag vaknade till sex igen. Men till nio tiden så somnade jag igen fram till elva. Kom upp och fick frukosten i mig sedan gick jag igång med hemsidan. Kom på just nu att jag inte dammsög idag, glömde det idag. Så och idag hade inte NRJ uppdaterat de håller inte länge innan de ger upp. Så det gav på spotify sidan 284 285 och startsidan 329 330 la upp på facebook och twitter med idag. Så efter detta så satte jag igång med lite musik, fick gjort fem loopar idag som ligger uppe på hemsidan. Går ni in så klickar ni på uppdatering 331 så kommer ni in i mobil signalerna och kan lyssna. Så sedan så la jag då upp signalerna på hemsidan och efter detta så gjorde jag inte nått. Jo det gjorde jag, jag gick igång med middagen till tre eller lite efter detta. Innan detta så startade jag Nintendo och laddade ner ett par spel för den kommer sluta fungera till den 28 tror jag det var. Så mer? Jo middag jag hade idag kotletter med mos och såg en serie och en film. Filmen var rätt kass det var en film om aliens men innan den första filmen och nä den var kass. Sedan hade de gjort den som om den var innan och de hade bättre teknologi än ettan. Och det gick inte ihop med det som hände i ettan heller så nä inte mycket att ha. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår från svenska spel så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter om det gav nått idag annars blir det till måndag om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja körde mina extraövningar idag igen och det gick bra. Men imonn så skall jag ändra på alla övningar igen. Men kanske så låter jag det vara ett tag till innan jag gör det. Vi får se imonn hur jag gör.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen då ja omgång två men rond två sedan har jag upp till fem.

MUSIK: Ja jag hade förstått hur man gör och fick ut mig fem loopar idag som ni kan ladda ner från hemsidan gå upp och klicka på uppdatering 331 så kommer ni dit. Sedan är det loop ett till fem som ni kan lyssna på om de passar er.

Nä nu är det dags att lägga sig på sängen och koppla av så jag kan somna igen till ikväll. Så inte mer att säga så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: