måndag 24 juni 2013

Måndag 24/6-2013 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Sov rätt bra fram till nio tiden låg sedan fram till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, den första idag. Körde den från tolv till ett sedan igen från två till tre. Så sedan till fyra så stack jag till träningen, tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Idag var maten väldigt god men inte grönsakerna de var inte alls goda. Så sedan såg jag family guy och lite Simsons innan jag körde igång med detta. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Jo jag ringde till morsan till två tiden och fixade lite med hennes dator hade gjort lite fel men det rättade jag till via Teamviwer 8. Så mer? En rätt okey dag idag allt gick bra och jag fick allt gjort idag med vi hoppas på bra sömn imonn med, ja eller inatt rättare sagt.

TRÄNING: Ja idag så körde jag nya träningen har sänkt på allt och kör 2-4 på alla övningar nu. Det gick bra idag även om det var rätt tungt att köra 2-4 på allt. Jag gick ner till hälften på det mesta men på axlar fick jag köra på 3 kilo orkade inte mer. Jo men det gjorde ont att köra tyngre så jag får köra från tre sedan upp.

ROMAN: Jaha idag körde jag igång med den första igen men jag får ändra lite så jag måste nog skriva ut igen tror jag. Men just nu ser det okey ut dock tror jag inte att någon kommer pubisera det. Men vi får se.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag.

Nu är det slut för idag och jag säger det jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: