tisdag 11 juni 2013

Tisdag 11/6-2013 20:10

DAG: Jaha till natt igen då och igår kunde jag inte somna som jag skulle låg till tre tiden innan jag tillslut somnade. Vakade sedan igen till sex tiden men lyckades somna om igen. Och vaknade sedan igen till nio tiden sedan kunde jag inte somna om igen. Men tänkte idag eftersom jag var seg att jag ligger till tolv innan jag går upp. Så till tolv så kom jag upp och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:30 då jag stack till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och körde igång med middagen till fyra tiden idag hade köttbullar med pommes och lite klyft. Såg min serie idag när jag åt och skippade lunch idag var för nära på när jag väl var klar med middagen. Så sedan har jag legat på sängen nä jag satte mig och läste ett tag med. Såg igår att under kupolen blir serie på ett bolag såg detta på facebook det var King själv som berättade. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja har kört alla extraövningar idag och det känns bättre i axeln ju längre tiden går. Kan jag nu hålla mig undan för att sabba den så skall den nog bli bra tills fredag. Då jag skall till sjukgymnasten igen, får se vad han säger då.

ROMAN: Ja jag hade svårt att fokusera idag men jag har kommit till sidan 315 nu så det är inte så många kvar nu. Ligger på 473 nu men det kommer nog komma upp över 500 innan jag är klar med denna omgången. Ja då menar jag hela omgången.

MUSIK: Fick mail igår om det jag undrade över och jag fick referens om sidan att se på bruksanvisningen så jag skall nog kunna göra nu hoppas jag. Skall köra till söndag tänkte jag så får vi se om jag kan. Mer om detta på söndag.

Nu är det slut för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: