fredag 7 juni 2013

Fredag 7/6-2013 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen. Somnade som jag skulle igår runt ett tiden. Men vaknade igen till fyra sedan igen till sex, låg sedan vaken till nio tiden. Då jag lyckades somna igen en lite stund fram till tio tiden. Men jag sov bara korta stunder inte hela tiden. Så till tio tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan till elva tiden så drog jag igång med romanen. Körde den idag fram till 12:30 då jag stack till ICA för att handla lite. Jag köpte för 300 idag och sedan hem igen. Gick då igång med träningsmaten idag gjorde jag två veckor middag. Det blev chili con Carne och då för två veckor framåt för jag hade ett paket med köttfärs. Så efter detta så gick jag igång med middagen. Hade idag hamburgare och klyft och mycket ketchup såg mina serier idag när jag åt. Men hoppade lunch idag kände inte för det idag efter rätt kass natt. Så mer? Jo jag vann inte nått i onsdags men det är ju som det brukar vara så. Sedan så hoppade jag en balansövning idag men mer om detta nedan. Så mer? Gick bra trotts kass natt idag men känner mig lite seg ändå. Jo jag skannade datorerna idag men till två tiden som vanligt inte att rapportera heller.

TRÄNING: Ja idag så skippade jag en balans övning för till fyra tiden så tappade jag balansen och det small till i låret så jag tänkte kör inte mer idag på den. Det släpper nog tills imonn tror jag.

ROMAN: Ja har kommit nästan hälften idag och det går bra att köra så kommer jag gå igenom den fyra gånger till sedan. Och då blir det svårare och svårare att hitta där jag skall ändra för jag skriver till hela tiden. Vi får se hur det går då.

MUSIK: Ja skann idag inget mer idag men till söndag tänkte jag att jag skulle köra lite. Och lägga ett mail om det som jag inte klarar av. Får vi se vad han säger om det.

Nä inte mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: