fredag 21 juni 2013

Fredag 21/6-2013 20:20

DAG: Jaha till natt igen då ja och en väldigt kass natt sov illa som fan. Första gången jag vaknade så var klockan tre. Efter detta så sov jag och vaknade fram till klockan tio. Efter detta så somnade jag en stund fram till elva. Kom upp och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med Tränings maten. Så var klar med detta till tolv tiden lite efter sedan packade jag och stack till morsan. Kom hit till tjugo över ett tiden och varmt var det med. Fick sedan sill och gräddfil och lök, då var klockan runt fyra tiden. Sedan nu till åtta tiden så fick jag revbensspjäll och en sushi som var fryst men goda. Lite kall för mina tänder men det gick ner. Så det var dagen fram till nu. Jo jag har laddat in det nya modemet och fixat till morsans dator. Men vi har inte hunnit gå igenom den alls skall göra det imonn. Så sedan önskar jag er alla en.

Glad Midsommar!

 

TRÄNING: Ja kan meddela att jag inte gjort några övningar alls idag har inte hunnit med idag. Skall köra imonn.

ROMAN: Japp har lite sommar lov på denna punkt idag imonn och på söndag som vanligt.

MUSIK: Ja idag blir det dator på denna punkt idag har den fungerat som den skall. Bredbandet fungerar som det skall och allt är som det skall.

Jaha slut för idag och tack för idag ses igen imonn tills dess ha det bra var än ni är. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: