onsdag 5 juni 2013

Onsdag 5/6-2013 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan. Somnade rätt bra igår men vaknade sedan rätt snabbt igen, såg då inte på klockan utan försökte somna om igen. Och jag somnade tillslut om igen men bara korta stunder och morgonen började redan till sex idag. Efter detta så somnade jag inte om igen utan låg vaken till elva tiden då jag kom upp och fick i mig frukosten. Sedan så gick jag med romanen det gick bra idag och jag fick rätt mycket gjort idag. Så till 13:30 så slog jag en signal till sjukgymnasten men han ringde inte tillbaks igen. Så mer? Jo till fyra tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med mos. Såg min serie idag när jag åt och idag fick jag i mig lunch med till sex tiden. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja har ny övning tills imonn så skall jag också rotera övningarna imonn. Jo så imonn så är det tidig träning de stänger till tre. Så jag får gå klockan tolv så hinner jag med det imonn.

ROMAN: Ja idag gick det bra och jag satt lite länge idag innan jag tog paus. Brukar ta paus varje halv timme men inte idag satt läge idag.

MUSIK: Ja satt med det andra problemet idag men lyckades inte få till det idag. Tror jag skall ta och maila om det en dag.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: