tisdag 30 april 2013

Tisdag 30/4-2013 20:33

DAG: Jaha dagen började rätt bra idag men sedan så var det inte så bra mer. Sov så där under natten fram till tio tiden, kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så efter detta till halv ett tiden så stack jag till frisören och klippte mig. Sedan till ICA för att handla lite sedan hem igen. Satte mig framför musikdatorn och läste på fram till tre tiden. Så efter detta så ringde de från teve kollen och jag la ner för denna gången de kommer och hämtar utrustningen om ett par dagar. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes. Och såg min serie idag när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kaffe och en espresso och sedan lunch. Såg inte på något speciellt idag utan bara slö tittade. Så efter detta så satte jag mig och läsa ur under kupolen ett par kapitel blev det idag. Så mer? Jo sedan till sju tiden så tänkte jag att jag sätter mig lite vid musikdatorn och ser om jag kan få igång en grej men det sket sig. Jag har något fel på det hela så allt sket sig idag. Skall se imonn om jag hinner med det så jag fick det rätt innan men nu så. Så då sket sig dagen ändå tillslut. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja har inte gjort nått idag på denna punkt men jag säger igen har fått upp farten lite så hoppas att det inte tar allt för länge att komma ikapp igen.

ROMAN: Ja körde inte idag men imonn så skall köra sista omgången sedan skall jag skriva ner det till datorn. Men det kommer ta ett bra tag med detta om jag skall få det rätt.

MUSIK: Ja idag ville det sig inte alls jag får inget ljud ur lurarna och det fungerade innan. Skall se på det imonn satt idag ända fram till nu men jag kunde inte fixa det. Men imonn efter romanen så skall jag förhoppningsvis få igång det igen. Men det är ut ljudet som är fel på in tror jag att det är okey. Blir felsök imonn då.

Nä inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: