måndag 15 april 2013

Måndag 15/4-2013 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja och jag somnade som jag skulle igår men vaknade sedan igen till sex tiden. Och igen och igen fram till elva tiden då jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett sedan igen från två till tre. Så mer? Jo till fyra så stack jag till träningen och körde sedan hem och stretch och så middag. Så såg family guy när jag åt och nu sitter jag här. Inget på lotto men till denna veckan så kommer det slå till så det smäller om det, eller hur? Så mer? Trodde idag att det var en bra dag men så körde jag träningen och då kom jag på nä så bra var den inte. Kass sömn brukar sova bättre när jag tar starktablett men inte inatt. Så mer? Nä inte mer idag kort blogg idag tror jag visst men jag kommer igen imonn med lite till så ses då.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men jag gick över tiden med 20 minuter idag. Fan vet vad jag gjorde men tid tog det idag iallafall.

ROMAN: Ja idag blev jag klar med romanen ja den första men skall låta den ligga lite till om jag sedan skall gå på den igen vet jag inte. Men jag kommer vänta ett tag med den innan jag skickar in den. Kör på andra istället så får vi se vad jag gör med den första sedan.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar Ledsen

Inga kommentarer: