fredag 5 april 2013

Fredag 5/4-2013 20:10

DAG: Jaha till natt igen då sov så där och vaknade till sju tiden låg sedan fram tills klockan ringde till kvart i åtta innan jag kom upp. Fick ner tvätten och sedan upp igen och bytte lakan innan jag la mig en lite stund. Låg inte mer än ett par minuter innan jag satte mig vid datorn igen. Ja det är musikdatorn som jag pillar med har problem med att skärmen släcker och sedan går det inte att starta den igen. Men jag stänger locket och sedan går den igång igen. Fick uppdaterat grafikdrivrutinerna men det hjälpte inte skall ta och ringa om det till tisdag. Så sedan så stack jag ner igen till kvart i och hängde upp tvätten. Och fortsatte att pilla med datorn igår så fick jag inte det att fungera men idag så gick det bättre. Jag anslöt till mitt nätverk och skulle skriva ut men det gick inte igår. Så jag fick avinstallera och om installera och då gick det hur det gick till vet jag inte med nu kan jag skriva ut vid den stationära datorn. Så mer? Jo sedan till kvart i tolv så stack jag ner och hämtade upp tvätten. Så till ett tiden så stack jag till ICA för att handla lite. Men idag köpte jag för 500 men då tog jag kaffe för 100 och kött för 100 så det gick på lite mer än vad jag hade tänkt mig. Så fick jag ett samtal idag med vid ett tiden tror jag att det var. Så mer? Imonn skall jag inte pilla med datorn alls utan laga träningsmaten som jag köpte idag och dyrt var det med. Så till söndag skall jag installera ljudkortet så det är klart tills jag får cubase. Så mer? Rätt okey dag trotts att jag kom upp så tidigt idag men jag hoppas jag somnar inatt med så skulle det var ännu bättre.

TRÄNING: Japp imonn så skall jag köra igen då ja och kanske får jag ta mig ut en sväng så jag blir lite varm innan men vi får se vad som händer.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra hoppas jag. Har varit lite dåligt på denna fronten ett tag nu men imonn så kör jag igen.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: