fredag 19 april 2013

Fredag 19/4-2013 20:17

DAG: Jaha natt igen då ja och som vanligt till tvätt dag så sov jag inte bra. Vaknade ett antal gånger under natten och sov dåligt med. (kan meddela att tangentbordet är kasst men det var bara batterierna som hade gett upp finns ingen indikation på detta på mitt bord) Så tillbaks till dagen igen då ja. Kom till sans till elva tiden men kom inte ur sängen förrän till halv tolv. Fick inte i mig frukosten utan väntade på att klockan skulle slå tolv då det var dags för tvätten. Så till tolv ja lite innan så stack jag ner och fick in den. Sedan upp och fick i mig frukosten sedan till kvart i ett så stack jag ner igen och hängde upp den samma. Så efter detta så skulle jag till ICA för att handla lite och iväg med digitalboxen till reparation hann inte se allt men såg en serie innan jag sickade iväg den. Spelade in star wars men tror inte jag kommer få se dem heller om de byter ut den så. Men vi får se jag kommer dock inte godta att de skickar tillbaks den igen för det är fel på den så jag hoppas att de byter ut den. Så sedan hem igen och sedan fick jag igång datorerna för skann. Men musikdatorn skulle uppdatera så jag fick starta om den innan skannern gick igång igen. Men den går snabbt för det är inte så mycket på den så. Så till kvart i fyra så hade jag skalat potatisen och fått in fisken i ungen och då stack jag ner till tvätten och fick upp den. Så jag räknade lite fel med potatisen så jag fick vänta på att den skulle bli klar men det var bara en fem tio minuter fel så. Så sedan åt jag och fick inte igång teven idag eftersom jag hade dragit ut boxen men fick ändå igång den tillslut. Såg inte på nått speciellt idag utan slö tittade. Så och fick inte i mig lunch idag orkade inte med det idag tar imonn tänkte jag om jag går igång med stretchen i tid så. Vi får se hur det går med det. Så och så inget på lotto heller men det är ju som det brukar vara så.

TRÄNING: Japp storstretch imonn då vi hoppas på bra sömn skall ut och köpa batterier tog de sista idag så jag tror jag skall köpa imonn. Så blir jag lite varm innan jag går igång.

ROMAN: Japp skall få mina en och en halv timme imonn så vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå hoppas jag.

Jo så satte jag mig och läste lite ur under kupolen idag med ett par kapitel blev det idag. Då var det slut för idag och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: