lördag 20 april 2013

Lördag 20/4-2013 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan igen, vaknade ett antal gånger inatt och på morgonen. Så till tio eller om det var nio tiden så vaknade grannen med och efter det gick det inte att somna om mer. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:10 orkade inte hela tiden idag. Så efter detta så fick jag igång träningsmaten gjorde det idag det var kassler och gräddsås. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Men kom inte igång med storstretchen förrän till fyra tiden. Sedan efter detta så gick jag igång med middagen. (kan säga att jag redan har skrivit detta en gång men jag tryckte på nått och allt försvann) Idag hade jag köttbullar med klyft och fick igång den andra boxen idag men fick först uppdatera den innan den kom igång. Så gick sedan in på play och hittade de tre musketörerna som jag såg idag. Den var så där men gick ner efter detta så fick jag i mig ett par koppar kaffe och så var det dags för blogg. Så mer? En små kass dag idag men jag hoppas att jag kommer sova lite bättre sedan just nu så blir det kassa dagar nästan hela tiden. Vi får se om det kan ordna sig sedan efter jag har träffat läkaren igen. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn. Jo det är lotto idag och jag hoppas på storvinst idag ni får veta på twitter idag eller så tills imonn på twitter om det inte gav så mycket. Eller så tills måndag på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja idag var det varmt ute och jag var varm när jag körde idag och det gick rätt bra idag. Så har jag kommit på varför jag har ont i ryggen har haft det ett tag nu. Men jag har bytt armhävningar och det är det som gör det kom på det idag. Men bra stretch idag.

ROMAN: Ja idag så tappade jag farten till halv två tiden eller runt där. Men det tar jag igen tills måndag igen så det är lugnt.

Japp då är denna dagen till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: