torsdag 18 april 2013

Torsdag 18/4-2013 20:18

DAG: Jaha idag är jag sen men jag satt för länge framför teven idag men nu till natten. Somnade rätt bra igår men sov bara till sex idag sedan efter detta så lyckades jag somna igen fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett sedan lunch och så från två till tre. Sedan så ringde jag igen och lämnade ett meddelade igen. Så efter en stund fick jag ett samtal om detta och det är nu löst kommer få samtal till nästa vecka igen. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå fyra när den gjorde detta så stack jag till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Såg family guy när jag åt och sedan på Erik och Mackan ett bra tag innan jag gav upp för idag. Så mer? Ja vi får se idag om jag vann lite ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja idag igen så var jag sen med 15 minuter inte så illa som i måndags men jag tror det beror på att jag sover sämre nu. Men jag kan inte ha i proppar så jag måste göra så men kanske kan jag göra nått åt det lite längre fram. Annars så får jag hoppas att jag kan öka takten i träningen igen.

ROMAN: Ja idag så körde jag mina två timmar och det gick bra idag. Kör på ett tag till så får vi se vad jag gör med den första sedan. Men håller på det ett tag till.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: