lördag 6 april 2013

Lördag 6/4-2013 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen somnade till ett tiden men vaknade sedan igen till sju tiden. Och ja jag vaknade ett antal gånger där emellan med. Låg sedan ett par timmar fram till tio och till elva så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så till tolv så drog jag igång med romanen, körde den idag fram till 13:30. Så efter detta så gick jag igång med träningsmaten efter denna var klar så skulle jag gått igång med storstretchen men satte mig ett tag framför datorn igen. Satt fram till fyra och gick då igång med stretchen. Efter den så gick jag igång med middagen hade idag pepparbiffar med ris och pepparsås. Så mer? Jo jag satt och blängde på teven med men inget speciellt bara slö tittade. Efter detta så satte jag mig och läste duma key och idag blev jag klar med den. Gick inte som jag trodde och det är bra det för annars blir det inte bra. Så hur var den då? Jo som vanligt med King så är det bra men lite på slutet att han visste allt hur han skulle göra och allt. Men bra var den och nu skall jag gå igång med under kupolen den ser jag fram emot. Gillar när han klämmer in personerna i trånga utrymmen det tar fram det värsta ur dem. Vi får se hur den är. Så mer? Jo jag vann inget på lotto i onsdags glömde säga det om nu någon undrade. Så mer? Gillar inte på den nya datorn att det är två IE en kass och en bra men den kassa kommer upp hela tiden. Fan vet hur man ändrar detta jag hittar inget på det men det finns nog någonstans. Så mer? Fest idag lite längre ner och de röker hoppas att jag inte är allergisk mot det vi får se inatt. Så mer? Nä kommer igen på mer idag så vi ses igen tills imonn. Då skall jag pilla lite till med musikdatorn och installera det externa ljudkortet. Vi hoppas det går bra, mer om detta imonn.

TRÄNING: Ja en seg stretch idag igen som vanligt på lördagar. Så har jag ont i sidan samma sida som jag får ont när jag tränar. Men jag hoppas att det lägger sig tills måndag. Använder smärt gel så jag hoppas att det ger sig.

ROMAN: Ja kan säga att den kommer inte bli tryckt denna första roman. Men jag tror jag sickar in den ändå, men jag har inga förhoppningar om att de vill ha den. VI hoppas den nya blir bättre med tiden.

Japp inget mer att säga utom att det är lotto idag och ni får reda på om jag vann på twitter eller så imonn på twitter om det gav lite. Eller så till måndag om det inte gav nått. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: