söndag 28 april 2013

Söndag 28/4-2013 20:16

DAG: Jaha natt igen och en kass sådan igen vaknade ett otal gånger under natten. Köpte en och en halvliter jos igår och drack detta under dagen men det kom ut under natten. Var uppe tre gånger under natten för att få ut det. Så kass sömn inatt igen kom ur sängen till halv tolv tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med dammsugningen efter detta så gick jag igång med hemsidan. Idag hade båda uppdaterat men NRJ la samma lista som innan idag. Det gav 270 271 på spotify sidan och 313 314 på startsidan. La upp på twitter och facebook idag med. Efter detta så satte jag igång musikdatorn körde den idag fram till fyra tiden. Men jag lät den stå på för den skulle backa upp men skärmen låser sig när den slocknar. Så den kan inte backa upp då och det är 2-3 GB att backa upp det tar tre fyra dagar att backa upp. Så jag skall slå igång den imonn med så hoppas jag att den inte låser sig. Så mer? Jo det var ju lotto igår men fick inget samtal så det gav ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter idag om det gav nått eller så imonn på bloggen om det som vanligt inte gav nått. Så mer? Fick inte så mycket gjort idag det tog en illa tid med musikdatorn idag med så jag hann inte så mycket idag. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja skall packa väskan idag har inte gjort det ännu men gör det efter bloggen. Sedan så är det träning som vanligt imonn.

ROMAN: Ja då har jag två timmar imonn och sedan så skall jag köra en omgång till. Efter detta så måste jag skriva ner det in i datorn. Sedan får jag se vad jag gör mer.

MUSIK: Ja idag så köpte jag mer video men det ville sig inte idag jag kunde inte packa på det men jag kom på tillslut vad jag gjorde fel. Så men jag måste se de första innan jag ser detta. Men så måste jag också ha datorn igång så den kan backa upp klart men det går inte om den somnar när den släcker skärmen. Vi får se hur det går med det, jag hoppas på en uppdatering till biosen igen så hoppas jag att det löser mina problem.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: