måndag 29 april 2013

Måndag 29/4-2013 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt inatt, men igår kväll så kom jag på att jag hade glömt tabletten igen men tog den sent tillslut. Så sov sedan rätt bra under natten fram till tio tiden efter detta så var sömnen slut för mig kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde en timme sedan lunch och så en timme till. Sedan så har jag kollat musikdatorn idag satte igång den idag morse och den har gått hela dagen idag. Men det är lite kvar så jag tror jag skall låta den gå undernatten med. Men man kan inte veta om det fungerar eller inte men jag tror jag har kommit på hur jag skall se det. För när skärmen släcks så dör den ibland men inte idag vi får se hur den gör nu för jag startade den nu för att se om den tog eller inte. Så sedan till fyra så stack jag till träningen och sedan hem stretch och så middag på det. Såg på family guy när jag åt idag och fick ner hela middagen idag. Så mer? Imonn skall jag klippa mig och handla sedan tänkte jag köra lite musikdator ett tag om den har backat upp allt nu vi får se. Så mer? Jo jag vann inte nått igår ja i lördags men jag såg det igår men det är ju som vanligt det. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn ses då.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick rätt bra idag lite över tio minuter sen igen men det är bra innan så var det ju 20 så.

ROMAN: Ja idag blev jag klar med denna omgången och gick på nästa. Efter detta så skall jag skriva ner det sedan får vi se vad jag gör sen.

MUSIK: Ja idag har det bara varit att backa upp datorn hoppas att det är klart nu tills idag. Men jag tror det är mer för jag la över till den externa hårddisken med tror inte detta är klart ännu. Men imonn så skall jag köra lite då blir det att kolla på videon hur man gör. Kommer bli detta ett bra tag framöver nu. Sedan tänkte jag att spela in lite trummor och lite loopar med sedan får vi se.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: