lördag 27 april 2013

Lördag 27/4-2013 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan igen, men jag såg i morse att jag hade glömt en tablett igår. Sov dåligt under natten och vaknade ett otal gånger fram till åtta tiden. Då vaknade grannen och efter detta var det rätt svårt att somna om igen. Men jag lyckades få ett par minuter till fram mot tio tiden. Till elva så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Efter detta så gick jag igång med romanen körde den fram till 13:30 idag då jag satte igång med träningsmaten. Kom på igår kväll att jag inte hade köpt mat för detta så idag fick jag ta köttfärs och göra en köttfärssås. Sedan gick jag igång med storstretchen idag tidigt var klar idag till tre. Då satte jag mig framför musikdatorn och körde fram till fyra. Sedan gick jag igång med middagen hade idag karréer med klyft och såg på min sista serie idag. Men jag tycker inte om den vet inte riktigt vad det är men den byter om hela tiden. Det är en bok men allt som händer vänder om till motsatt riktning hela tiden. Tycker att detta är lite jobbigt händer något så vänder det alltid till motsatsen om och om igen. Men jag har börjat se den så jag skall nog se klart den ändå. Så mer? Jo efter detta så fick jag i mig en mjukis och satte mig att läsa lite ur under kupolen igen ett par kapitel blev det idag. Missade det igår. Så mer? Jo det är lotto idag och jag räknar med att plocka hem en hög hoppas jag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja körde idag och jag var rätt varm idag så det gick bra att köra idag. Men jag har lite mer ont i ryggen än innan så fan vet om det var armhävningarna iallafall.

ROMAN: Ja körde idag igen och det gick rätt bra idag och jag närmar mig slutet på den. Men jag skall gå en omgång till innan jag skriver ner det.

MUSIK: Ja idag satt jag en timme och fick allt att fungera även om det tog tid. Jag har redan till 2010 gjort allt detta men har glömt av det sedan så det är som att börja om från början igen. Men jag fick allt att fungera och jag är redo för att läsa på ja det är att se på. Skall köpa mer men jag tror jag ser allt annat innan jag gör det. Måste köra om allt igen så jag kommer ihåg.

Japp inte mer idag kommer igen imonn med lite mer. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: