söndag 7 april 2013

Söndag 7/4-2013 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen. Somnade till ett tiden och sov sedan så där under natten fram till sju tiden. Jag kan ha somnat efter detta men kommer inte ihåg om jag gjorde det. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så till tolv tiden så gick jag igång med dammsugningen efter denna så var det dags för hemsidan. Idag hade inte NRJ uppdaterat så det blev bara RixFm idag. Det gav 264 265 på spotify sidan och 307 308 på startsidan, jag la upp på twitter och facebook med idag. Så efter detta så satte jag mig med musikdatorn och skulle installera ljudkortet. Men det ville sig inte riktigt så jag fick göra om en gång till då gick det. Men ljudet var kasst det lät illa och bara från höger sida. Så jag drog ett mail om detta till ljudkortet och sedan till högtalarna. Men så kom jag på att jag har samma högtalare till denna datorn så jag fick loss dem och testade på musikdatorn och det var högtalarna som var kassa. Beställde ett par nya idag gick på 350 så kommer om ett par dagar. Så mer? Jo till tre tiden så gjorde jag mat idag hade jag hamburgare och klyft. Såg på teven men inte på nått speciellt idag bara slö tittade jag hade inspelat men hade ingen lust att sitta idag. Så efter detta fick jag också i mig lunch och satte mig och läste lite ur under kupolen av King. Men det blev inte mycket för jag var sen idag. Så mer? Jo lotto de ringde inte igår så ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Skall försöka hålla lite högre fart imonn vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen då men jag har inga stora förhoppningar att de skall trycka den. Men jag hoppas att nästa blir bättre så kanske jag kan få den tryckt. Och bra sömn så.

Ja inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: