tisdag 9 april 2013

Tisdag 9/4-2013 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja somnade till ett eller om det var två tiden. Sov sedan fram till sju och somnade sedan om en stund till tio men sov inte hela tiden. Så till elva så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan så gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 då jag stack till ICA för att handla. Fick med mig lite hem och sedan gjorde jag inte nått fram tills det var dags för middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg mina serier och en film. Det var nobels testamente den var så där och jag sparade den inte. Har en pirat film med som jag sett innan men detta är fortsättningen på den kan inte stava till det så jag säger bara så. Men den skall jag se en annandag. Så mer? Ringde ett samtal idag när jag kom hem från ICA får se när jag får svar på det då. Tar nog ett par dagar eller mer. Så mer? Jo jag har inte fått mina nya högtalare men de kommer nog i slutet på veckan. Sedan dröjer det nog till nästa vecka innan musikprogrammet kommer men jag får sms om det så det är lugnt. Mer? Nä kommer inte på mer jo jag satt och läste ut nya King idag ett par kapitel det ser ut att bli bra denna. Under kupolen heter den och jag skall ta och läsa varje dag ja inte träningsdagar men annars. Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja träningen gick bra igår även om jag var sen och jag fick inte ont i ryggen igår heller. Har inte kommit på varför det gör ont eller inte så jag hoppas det är borta nu.

ROMAN: Ja körde min tid idag igen och det gick bra även om romanen inte är så bra så gick det bra. Men vi får se hur det går med detta troligen så skickar jag in den och går vidare sedan.

Nä nu är det nog för idag och vi ses igen imonn. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: