söndag 31 januari 2010

Söndag 31/1-2010 20:00

DAG: Jaha bättre dag idag än igår, men kass natt ändå. Var illa trött igår när jag bloggade och la mig då på sängen. Stängde av datorn med så det blev tyst, så jag låg ända till halv elva innan jag kom in på toan. Sedan efter detta så somnade jag med en gång, och vaknade till tolv, somnade igen, och vaknade till två. Låg då en timme och försökte somna om igen men det gick inte, så jag tog på mig lurarna och låg till fem med dessa på sedan tog det en halv timme innan jag somnade igen. Men vaknade igen till åtta tog då på mig lurarna igen men det sket sig så jag gick upp till nio. Fick i mig frukosten och sedan gick jag loss på musikdatorn. Höll på med detta fram till elva tiden tror jag det var då gav jag upp för idag. Sedan så dammsög jag någon gång till ett tiden tror jag att det var. Efter detta så satte jag igång med att läsa boken jag köpte om webprogrammet. Det tog tre timmar att läsa den och jag gjorde diverse övningar som gick bra att köra. Varje kapitel skall ta en timme så jag kom igenom tre idag. Det gick bra att läsa på engelska med inte allt för svåra ord så jag fattade allt med. Är inget vidare på engelska hade trott att det skulle vara massor med konstiga förkortningar men så var inte fallet, iallafall inte ännu. Så det gick bra med detta med, ja det gick inget vidare med musiken men det var ändå en bra dag för mig idag, trotts kass natt. Så mer då, jo jag gick loss på en mjukis idag var ett tag sedan jag fick en nu. Denna tog jag redan till två tiden idag, eftersom jag inte längre har någon klocka att gå efter. Sedan mitt upp på detta så drog jag igång med middagen. Hade idag karréer med ris och pepparsås, det är nästan lika gott som med pommes. Kollade på en film som baserades på Stephen Kings novell, rätt rå men med ett bra slut ändå. Så kommer inte ihåg vad den hette nu men något med en bli deans bil eller nått sådant var det. Sedan tog jag mig en hamburgare till lunch idag så har jag en kvar tills tisdag, sedan möglar nog brödet efter det. Japp skall köra på som vanligt imonn och sedan till tisdag skall jag ringa till supporten och se om de kan fixa mitt Office program. Hinner ändå inte på måndag eftersom jag skall till träningen då. Så får vi se när mina högtalare kommer med, har jag tur så kommer de när jag är hemma. Men vi får se hur det går med det bara de inte kommer till åtta tiden så min sömn går åt skogen. Vi får se hur det går med det imonn. Skall också ringa till HP´s support så de får skicka återställningsskivor till mig försökte göra egna men det gick inte alls det. Får se om jag hinner det imonn efter trummorna. Det var samma för den gamla dator det gick inte heller att bränna dem på den. Men ringer jag så tror jag att de skickar dem, får vi hoppas. Jo jag mailade till samsung med om skärmen den lutar lite inåt mot mig frågar är om jag monterat den fel eller om det skall vara så. Men det kommer svar hoppas jag snart.

TRÄNING: Jaha andra veckan med ny tyngd då ja, har ibland gått lite trögare andra veckan så vi får se hur det går imonn. Vi hoppas som vanligt på bra sömn bara.

NOVELL: Nä inget att säga idag på denna punkt.

ROMAN: Jaha så skulle jag ha kört tills tisdag men eftersom Office programmet inte är som det skall så går den dan bort. Sedan skall jag till min lille kompis till onsdag så den dar går bort med. Men till fredag skall jag köra igång om allt går bra vill säga.

Ja då skall vi kolla mailen idag och se om det blev nått på lotto igår då. Någon storvinst var det inte för då hade de ringt mig, men lite smackaroner kanske det blev ändå. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: