torsdag 7 januari 2010

Torsdag 7/1-2010 21:40

DAG: Jaha natt igen då ja, sov rätt bra inatt men vaknade redan till nio idag. Låg kvar efter jag varit uppe på toan men kunde inte somna om igen, så till tio så gick jag upp. Men det ger en 10 timmar sömn på raken, det är gott det så skulle det vara varje dag,  ja eller natt då. Kom upp som sagt tidigt idag och fick i mig frukosten och sedan pillade jag lite med datorn fram tills klockan slog tolv då jag drog igång med trummorna. Kan säga så här emellan att min dator för för sig att pipa när jag starar den på morgonen. Fan skall den ge upp nu också så jag inte har någon till musiken, hoppas att det löser sig och försvinner. Spelade idag fram till ett då det var lunch och sedan till två tiden då jag gav upp för idag. Sedan lyssnade jag lite på musik fram till halv fyra tiden då lurarna åkte av. Så när klockan slog fyra så drog jag till träningen. Körde på och sedan hem för stretch och på det var det middag, och ja tonfisken smakar ännu bra så jag får ta den en runda till har inte råd med annat. Kollade på mythbusters när jag åt, men som vanligt var det repris. Så mer? Jo jag kollade upp lite på böckerna idag mellan trummorna och träningen. Om jag inte har räknat fel så kommer mina pengar att räcka, till allt och till och med bli lite över med. Så kollade upp dator grejorna med och skall ta och ringa till dustin en dag nästnästa vecka så jag har koll på avbetalning mm. Sedan veckan där efter skall jag ta och beställa min nya dator. Skall bli skoj att få nytt ett problem är dock klockan som jag nu lever på, har allt inställt på ringning så jag inte missar något alls. Fan vet vad jag skall göra om jag inte kan hitta en klocka som går till windows 7 detta är ett stort problem. Allt jag gör styrs av klockan när jag äter och så vidare, har lite dåligt minne så om inte klockan ringer och talar om vad jag skall göra så minns jag troligen inte det alls. Men men det kanske kommer en lösning på det med, men det måste gå att ställa in flera alarm och långt fram i tiden med. Ja ja den dagen den sorgen, det skall nog ordna sig hoppas jag.

TRÄNING: Jaha skull idag skärpa mig och det gick inte alls det, så jag får köra som jag brukar göra. Vad jag inte kan förstå är varför jag inte får ny styrka, men jag tror jag ändå skall höja tyngden. Så förhoppningsvis så kommer den med tiden. Det som är jobbigt är framsidan arm, men jag får ta ner då och sedan köra klart när jag vilat. För av någon anledning blir jag inte starkare, ja lite mer styrka har jag nog fått men inte mycket. Skall låta det gå tio veckor sedan tror jag att jag höjer ändå, så kanske styrkan kommer. Allt gick dock ändå bra idag, nja inte intervallen, mina ben var slut redan innan jag satte igång idag. Men jag körde så gott jag kunde så, det är ju första veckan efter julen och nyår så det är nog därför.

NOVELL: Jaha räknade som sagt idag ut att pengarna jag har kommer att räcka till allt och det blir till och med lite över till annat. Det kan bero på att priset på tonern har gått ner rätt rejält. Kollade upp detta idag så jag skall ta en dag då jag tvättar och ta mig in till stan och köpa det jag behöver. Så att allt är klart tills jag skall skicka in dem. Men imonn så kör jag igen två blir det nog imonn för det är lite längre noveller nu.

MUSIK: Jaha körd igenom komp idag som var rätt trökiga att köar om jag får säga mitt. Och jag fick hoppa dubbelpedal kompen eftersom inte pedalen och paden har kommit. Gick loss på en 20 komp idag, synkop slag var det mesta idag. Men jag fastande på ett komp idag som jag skulle då kolla på dvd:n men det fanns inte med där. Men jag tror jag lyckades tillslut med det ändå, men fastnade på ett nytt där det är synkop på bastrumman. Men jag tror att det blir ett vanligt dubbelslag av det tillslut. Det kompet fanns inte heller med på dvd:n men tror jag skall fixa det nästa måndag. Bara man hör det så sitter det sedan. Jo datorn var det då, den skriker skulle det vara fel på den så är det enda jag kan göra att koppla till nya datorn då. Men problemet med det är hur lång kabel kan man ha, det blir då tio meter som måste till. Fan vet om det går, men vi hoppas att den gamla datorn håller samman.

Ja så var det lotto då fick inget svar igår kom inget mail så jag får se om det kommit idag. Att det inte var en storvinst är klart då hade de ringt men lite kan det ändå vara, tummarna tack. Nä nu säger jag Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: