lördag 23 januari 2010

Lördag 13/1-2010 20:00

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt dåligt igår kväll, och vid tolv tiden fick jag gå upp och ta två tabletter för jag fick ont i nacken. Men sedan någon gång efter detta så somnade jag, vakande sedan tre gånger under natten och fick ta mig in på toan. Måste varit ölen, men det var det värt det var väldigt gott öl. Så sedan till tio slog jag upp mina blå men låg kvar till elva innan jag fick upp. Fick då i mig frukosten och sedan skulle jag ha satt igång med romanen men så blev det inte. Fick ett samtal och det tog sedan en timme att ladda om igen. Så till ett tiden gick jag loss på romanen, var klar idag till halv tre tiden då jag drog i mig en mjukis. Så efter detta så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra, och kom just på att jag skulle ha lagat träningsmaten idag med, får göra det imonn då. När klockan slog fyra så drog jag igång med stretchen var klar idag till fem tiden och fick igång middagen då. Hade idag kotletter med pommes, spanade lite på spindelmannen 3 idag när jag åt. Så sedan har jag inte gjort nått mer än att lyssna lite på spotify när jag kollade bankkontot lite. Jo sedan just innan jag skulle blogga så drog jag i mig två rostade men marmelad och lite ost, som lunch trotts att jag inte brukar ta det på lördagar. Skall köpa riktig ost tills onsdag så jag har var läge sedan jag hade det nu. Så slipper jag räkning på dator mera nu hade bara lite över 100 denna månad. Men det kommer igen tills februari på den nya, men då bara 430 nått sånt istället för 550 som jag hade innan. Drog ett mail till cdon idag på nerladdning av spel, tror jag skall köpa mitt första spel till datorn när jag får den nya. Tror det blir avatar, men jag har inte bestämt mig, de tar 399 eller 199 för nerladdning så får se vad jag gör, men det beror på hur många gånger man kan ladda ner. Får se vad de säger om det, det är ju ändå 200 spänn billigare ändå. Men vi får se hur jag gör sedan när jag fått svar, och om jag har råd denna månad eller inte. Jaha det var nog allt för mig det för idag tror jag.

TRÄNING: Ja storstretch idag gick rätt bra och körde på lite mer än jag brukar. Är lite slö på att stretcha ändå kan gå på lite mer har ändå nått lite längre ner nu än innan men kan nog ta i lite till ändå. Bara jag är försiktig med ljumskarna så skall det nog gå bra att ta i lite mer för att nå resultat. Brukar köra lite längre pass på lördagar köra lite längre tid på varje övning. Vilket är bra med för jag är inte varm när jag kör på denna dag, så hinner jag få upp värmen lite mer.

NOVELL: Ja det har gått tre dag nu va, ja jag tror det snart kommer nog svaret ändå. Ja inte idag men snart kommer det nog, bara två månader och 27 dagar kvar nu. Huu så spännande…

ROMAN: Japp ny punkt och ny dag för detta med. Skulle kommit igång till tolv tiden men som jag sa fick jag ett samtal, så det dröjde till ett tiden. Men fick ur mig tre intervjuer idag och fick till dem rätt bra tycker jag ändå. Sedan skall jag fylla i lite mer om varje person och gå på själva storyn. Och jag har lite att gå på sedan den förra gången jag skrev, men jag skall banta ner det lite denna gången. Och fylla ut med mera stickhistorier från dem i huset och sedan även de i skolan. Så skall det nog kunna bli en roman av det tillslut ändå hoppas jag.

MUSIK: Ja vi får hoppas att det inte dröjer allt för länge innan grejorna kommer från musikbörsen. Just nu är det ljud kortet som är viktigast för att jag skall få liv i keyboarden. Ja en dator också förståss men den bör komma någon gång till nästa vecka hoppas jag. Så får vi se hur jag gör med cubase sedan när jag fått liv i grejorna. Så måste jag nog ta och ringa till dem en dag och höra sist jag pratade men en kille där så sa han att trummorna skulle vara audio men nu är det ju midi på dem med. Och jag kan bara ha 8 midi instrument det blir hårt med gratisprogrammet, men jag har ju pengar till den andra om det är så. Först måste jag få liv i allt innan jag kan säga annat, så vet jag hur det ligger till sen.

Japp då var det slut idag igen men en ny punkt idag som kommer vara med i många månader framåt nu. Kanske länger ändå om den skall ligga till sig en sex månader med innan jag går på den igen. Nä dags att avsluta för idag med att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: