måndag 11 januari 2010

Måndag 11/1-2010 21:41

DAG: Jadå var det natt igen då ja, somnade rätt bra igår någon gång till tolv tiden. Sov hela natten med men vaknade redan till nio idag, hade gärna sovit längre men gick upp för att jag ville veta om keyboarden. Så jag tog mig upp och fick i mig frukosten och sedan slog jag en signal, men mer om detta nedan på musik. Efter detta så drog jag inte igång med trummorna klockan var bara tio tiden nått sånt. Så jag pillade lite med datorn och kollade lite grejor på internet. Men när klockan slog tolv eller just innan så drog jag igång med trummorna. Körde idag fram till halv två bara mer om detta nedan. Sedan gjorde jag inte ett dugg mer än väntade på att klockans skulle slå fyra. Och när den gjorde detta så drog jag till träningen. Kom hem och stretchade sedan var det middag, kan säga att jag inte stekte löken nog länge denna gången på träningsmaten. Men det gick ner ändå, kollade på mythbusters när jag åt det var en repris slog då över till en annan repris som jag såg på, detta också mythbusters. Så japp mer då? Näe idag var det inte mycket att säga på denna punkt. En vanligt dag på dagspunkten inget mer att orda.

TRÄNING: Jaha en vanlig dag på denna punkt med körde på och det gick bra men fick rotera på intervallen för det var fullt idag. Men det brukar vara så på måndagar då kommer alla men sedan igen på torsdag så är det knappt någon sedan, då har de tappat orken och skippar träningen. Men idag var det fullt fick köra cykeln först sedan cardion, men det gick det med och en bra träning idag, fick också bra sömn inatt så det var lugnt.

NOVELL: Ja inget idag på denna punkt men imonn så skall jag köra på igen. Om allt går bra så kommer jag vara klar tills söndag med alla noveller. Så någon gång till nästa vecka skall jag nog få iväg dem tror jag om allt går bra. Skall på fredag iväg och köpa toner papper och kuvert till dem. Så får vi se om det blir lite över skall jag nog ta en kina på söndag tänkte jag, för att fira att jag är klar. Men måste köpa omega3 och vitaminer också kommer gå på 300 nått sånt för de pengarna med. Men jag tror det räcker till det med. Sedan är det romanen som gäller ett tag fram över, och väntan på svar. Men det kommer ta tre månader innan jag får så, och jag tror inte att jag kommer få dem publicerade heller men liten chans finns. Det är min 5 % chans som jag berättat om tidigare så lite hopp finnes men dock mycket lite. Men om 3 månader så får ni veta hur det gick, huuu så spännande. Eller hur…

MUSIK: Ja gick upp tidigt idag för jag inte kunde vänta på att ringa till musikbörsen för att höra efter. Men det visade sig att det fanns men inte så många så jag beställde en. Vilket var tur för det fanns inga andra med instrument att få tag i. Så då slapp jag köpa över internet och det kommer kanske till fredag. Hörde mig för med paden och pedalen med, paden hade kommit men pedalen var restad. Tror jag skall köpa ljudkortet med så det inte tar slut med. Men vi får se har ju grejor att göra på fredag, novellerna den dan, men kommer den så tror jag att jag tar mig in en andra gång och köper den och ljudkortet med. De är de stora grejorna som måste till sedan är det kablar och lite smått som jag köper sedan. Dessa grejor kan inte ta slut eller utgå så de kan vänta. Jo jag kom igång med trummandet idag men kom inte så långt idag innan jag stoppade upp. Är kvar på synkop slag men nu idag blev det illa svårt, men jag spanande på dvd:n och det var som jag gjorde. Tänkte när jag körde så här lätt kan det inte vara, men det var det han gjorde ett par exempel och jag hade jag gjort exakt som han. Det är lite jobbigt att köra synkop slag med gaspedalen, och jag fick för mig att det inte var rätt det jag gjorde. Men där hade jag fel det var rätt jag gjorde. Men slutade ändå för dagen redan vid halv två tiden. Hade slitit med dessa komp så länge och inte fått till dem trodde jag, även om det var rätt, så jag gav upp tidigt idag. Men var bra att jag fick bekräftat att jag gjorde rätt, bra med dvd som visar hur det går till.

Jaha då är vi framme vid slutet igen och det är dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: