torsdag 14 januari 2010

Torsdag 14/1-2010 21:40

DAG: Jaha då var det dag igen då ja, men börjar som vanligt med natt, somnade någon gång till tolv tiden igår. Men vaknade redan till nio idag, men var envis idag så jag låg kvar till elva innan jag gick upp. Kan säga att jag gärna hade sovit längre idag, lite seg när jag kom ur sängen idag. Men jag vaknade rätt tidigt idag med så var väl inte så konstigt ändå. Så fick i mig frukosten och sedan var klockan nästan tolv och jag drog igång med trummorna. Dock så slutade jag redan idag vid två tiden, men mer om detta nedan. Så efter det så gjorde jag inte mycket alls idag innan det var dags för träningen. Så jag drog dit när klockan slog fyra och kom hem och stretchade och sedan var det mat. Kollade på mythbusters när jag åt, och idag var sista dan för tonfiskpastan. Skall köpa annat imonn när jag är ute och köpte toner och papper. Är rätt trött på det nu så jag skall ta annat ett tag nu. Skall också ta och ringa till dustin imonn och höra efter lite grann över det jag skall köpa. Troligen blir det nästa vecka jag köper datorn och det andra för det tar ju ca en vecka innan det kommer fram. Så vi får se om keyboarden kommer imonn då eller inte. Men jag skall ändå iväg och köpa toner och det andra så får jag ta mig till musikbörsen efter det i så fall om det nu kommer. Tvätt imonn om ni vill veta. Japp det känns som detta var allt för idag men jag kommer igen imonn med mera strunt, om ni har tid då vill säga.

TRÄNING: Japp körde på idag och det gick rätt snabbt idag var klar till sju tiden redan. Brukar ligga tio över nått sånt annars, och det gick rätt bra idag men fan vet om det går att höja. Men jag kommer ändå skriva ner höjningen till nästa vecka och sedan höja till nästnästa vecka. Får köra så bra det går på armarna och ta ner om det går allt för illa trögt. Så kan vi hoppas att jag tillslut ändå får lite ny styrka.

NOVELL: Ja då går morgondagen bort men sedan till lördag då skall jag köra på och sedan söndag så är det över för min del. Ja med novellerna alltså, kommer gå på romanen på en gång sedan så det gäller att ligga i. Sedan kommer det ta tre månader innan jag får svaret och jag vet redan nu vad det kommer bli. Men det gör inget det kommer jag göra om och förhoppningsvis blir det bättre då. Man måste skriva och skriva och skriva och en dag så är man bra nog för att publiceras. Ja i mitt fall vet i fan om jag någonsin kommer bli det men jag skriver ändå. Nån gång skall jag väl kunna lyckas ändå?

MUSIK: Jaha en kass dag idag på denna front, körde igenom en tio komp men fan det gick inte alls idag så jag gav upp till två tiden efter lunchen. Det gick förbannat trögt idag om jag var trött eller vad det nu var. Så jag skall ta och göra om alla kompen till nästa måndag. Vi får hoppas att det var att jag var trött idag. Lite seg var jag när jag kom upp och det gick inte på ett par av dem så jag hoppad över dem. Men jag skall göra om till måndag så skall jag nog få dem att fungera. Det var lätt i början med synkop slag men illa svårt idag. Det är väl en sådan dag idag.

Ja inget på lotto heller igår inte en spänn fick jag, men det är ju å andra sidan som vanligt. Japp dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: