fredag 22 januari 2010

Fredag 22/1-2010 20:00

DAG: Jaha dag efter träning brukar betyda att jag sover rätt kasst men inte inatt, sov rätt bra inatt. Somnade någon gång till ett tiden redan och sov sedan fram till tio tiden, det är bra efter träning att sova så. Sedan låg jag kvar för jag var lite seg idag så jag låg till elva innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och sedan efter denna så satte jag mig vid datorn och beställde datorn. Men det gick inte till som de sa att det skulle gå till så jag fick ta och ringa till Dustin och efter men det var ändå rätt sa han. Så då är den orden iväg och till nästa vecka någon gång kommer nog den, det var två grejor som var restade men de skulle komma med ändå på orden. Så nöjd med min insats så gjorde jag inte ett dugg fram tills klockan slog två då jag drog till musikbörsen. (mer om detta nedan) På vägen hem så stoppade jag i apoteket och köpte lite omega3, vitaminer och en förpackning med Alvedon, hade inte många hemma på dem. Så efter detta så drog jag in på ica och köpte lite smått och gott, men det gick på nästan 200. Och jag fick med en förpackning med öl med på nått sätt, Mariestads såg dem en gång på teven och tänkte de kan jag testa. De var väldigt goda måste jag säga, har ju annars stella som den bästa ölet jag druckit men detta var gott. Lite sött och väldigt behagligt att hälla i sig, så jag tog och korkade en och så köpte jag en klubba kyckling som jag tog innan jag startade med maten. Det är svårt att motstå när de ligger färdiga och varma i facket, men jag köpte bara en idag för klockan var nästan fyra när jag kom hem. Detta då undertiden ugnen värmde upp sig, sedan drog jag igång med maten. Hade karréer med klyftisar idag, det var illa gott det och ett par öl på det sedan, det var fyra små i förpackningen jag köpte, ja öl alltså. Så kollade lite på teven men det var inte mycket att se idag men till söndag skall jag spela in dagen då jorden stod still. Eller nått sånt heter den, får väl se den till tisdag då om allt går som det skall. Så mer då? Jo det blev lite lunch idag med spanade lite på teven då med men inte nått som jag tycket var värt att se, jag bara slö tittade idag. Japp det var allt för idag ses igen imonn då om ni har lust.

TRÄNING: Jaha då är det storstretch imonn då efter jag gått på romanen. Kan hoppas på bra sömn inatt med så skall det nog gå vägen. Så är det som jag sagt förut dags att höja sedan till måndag, kan då hoppas att jag sover bra till måndag och sedan även till torsdag. Vi håller tummarna för det.

NOVELL: Japp om allt går som det skall så kör jag igång romanen imonn officiellt då tillkommer den punkten på denna blogg och även på de andra jag kör på. Har ju redan kört igång på den men inte på riktigt så att säga, det blir imonn det. Skall jag ta mig tid att gå igenom det jag redan har gjort och sedan komma på bra karaktärer som jag sedan kan jobba på. Har om jag inte minns fel gått över till skolan redan så jag har nog kört på de i huset. Men jag kan lägga på mer och bygga ut de som redan finns med. Sedan skall jag gå på storyn skall nog följa den versionen jag redan skrivit, har ju gjort en roman på det på en 160 sidor som jag då skall pilla lite med för att få till den. Så får vi se hur mycket ur den jag använder tillslut.

MUSIK: Jaha körde idag en runda till musikbörsen men fick inte allt som vanligt när jag är där. Men dock så fick jag glada nyheter från dem, det jag trodde var inte så alls. Så jag slapp betala ca en tusenlapp för det var inte som jag trodde det var. Så på vägen hem så fick jag då råd att köpa omega3 och vitaminer. Dock fick jag köpa en ny USB kabel som gick på 200 men det är ändå mycket billigare än jag hade trott. Och dessa pengar med de jag sparade på novellerna gör att jag kan köpa cubase essential 5 som ligger på 1500 och jag fick över 1600 så får lite pengar över ändå. Men skall se om jag skall ha det alls, kanske inte får nått ut av det ändå så jag skall vänta ett tag med att köpa detta. Men jag har redan pengarna till det så vill jag ha så kan jag köpa. Så får vi hoppas att skärmen håller och inte ger sig för då ligger jag 700 back plötsligt. Men jag återkommer om detta lite lägre fram. Japp och som vanligt så hade de inte det jag ville ha så han fick beställa hem det, får se när det kommer. Förhoppningsvis till nästa vecka då så jag kan koppla ihop det med, men vi får se hur det går och inte innan den nya datorn kommer ändå. Men det skall bli skoj att få lite ljud ur keyboarden ändå, om jag kan klara av det vill säga, det återstår att se.

Jaha en bra dag idag kanske tackvare lite bättre sömn då som vanligt, dagen brukar bli bra då. Och som vanligt är det dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D  

Inga kommentarer: