fredag 15 januari 2010

Fredag 15/1-2010 20:00

DAG: Jaha då var det dags igen då ja, börjar med natt igen som vanligt, somnade redan vid ett igår. Men sov inte längre än till nio tiden innan jag vaknade, dock så låg jag kvar i sängen till tio innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan så gjorde jag inte ett dugg fram tills det var dags att släng in tvätten. Fick in den till tolv tiden och sedan var det upp igen och lite musik. Det var inte mycket laddning kvar på mp3:an så jag lyssnade bara en kvart. Efter det så la jag den på laddning och drog sedan ner till tvätten och hängde upp den samma. Sedan när jag kom upp igen så drog jag till siba och köpte en tonerpatron och ett usb minne för 149 låg på 8 Gig så det var billigt. Sedan på vägen hem, och jag fick gå för jag har inte nog på kortet, så stoppade jag i ica och köpte upp mina sista pengar. Ja jag har 200 till på kontot som jag kan ta till. Efter det så drog jag in på pappershandeln och köpte papper och påsar, men jag tror att de var för små. Skall ta en dag och byta till de större det är ändå 400 sidor som skall i det blir lite för snålt med dessa jag köpte. Sedan var det hem igen och lämna papper och det andra jag köpt och ner till tvätten. Kollade den så den hängde uppe sedan upp igen för att packa upp det jag köpte. Så sedan satte jag klockan på en timme och när det ringde så var klockan redan halv fyra. Så jag väntade en kvart och gick sedan ner och plockade upp tvätten. Sedan var det mat för mig, hade idag kotletter med pommes. Såg på wanted idag som jag spelade in en dag, det var väl så där men jag sparade den har inte mycket att se just nu så den gick in i boxen. Så såg även denna när jag åt lunchen sedan efter detta så diskade jag och Jo. Jag ringde till dustin idag när jag kom hem från stan, det var tur att jag ringde för det gick inte att göra som jag ville. Men jag ringde ett samtal till och det ordnade sig ändå, men jag får göra på ett annat sätt bara. Så jag skall köpa ny dator till den 22 andre, så kommer den nog en vecka senare sedan hem. Ja jag menar till nästa vecka där på kommer den då. Så mer? Jo det är lotto imonn då skall ni som vanligt hålla tummarna för mig så jag kan skaffa en ny dator till musik grejorna. Men den gamla duger så om jag inte vinner, vilket är lite chans att jag gör, så kommer den gamla ändå räcka. Nä nu är det dags att säg hej tills imonn.

TRÄNING: Jaha fick lite träning idag när jag släpade hem packen med papper, men jag hade handskar så det gick ändå rätt lätt. Så nu skall jag skriva ner höjningen till nästa vecka, jag får ta med mig penna och anteckna för vikterna hoppar så det går inte veta vad nästa vikt är. Jo på vissa går det men de mesta har hopp mellan 4-6 kilo upp, men jag skall skriva ner när jag tränar så vet jag till nästa vecka sedan. Får ta och skriva ut nytt papper med det jag har är rätt slitet nu. Men jag tog en kopia på ett som jag sedan kan printa ut för att få nytt.

NOVELL: Japp då är det näst sista dagen imonn då sedan är det bara söndag kvar och så skall det vara klart sedan. Får gå igenom smärtan med på söndag tror jag att jag gör det. Men påsarna var för små så skall ta en dag och köpa nya, så tar det nog en dag att printa ut allt. Tror jag tar en novell i taget och sedan kör jag en kopia på alla tills jag har en bunt på alla. Sedan gör jag om allt igen på nästa och så vidare tills jag har tre buntar att skicka. Får nog skippa det lilla förlaget för de har inte hört av sig, men jag får ändå iväg det till fyra förlag så det får duga. Så skall jag ta och ringa till natur och kultur hur jag skall göra när jag skickar till dem på mail. Blir nog till tisdag då jag gör det om allt går som det skall. Vi hoppas på det…

MUSIK: Jaha inget idag från musikbörsen heller så fick inte min keyboard idag får se när den kommer. Hade tänkt att jag skulle köpa den och ljudkortet först så  jag slapp bära så mycket sedan. Men jag tror jag köper resten en dag nu när jag inte har nått att göra med novellerna. Så hoppar jag ett par dagar med romanen tills jag fått allt att gå igång på musiken. Så väntar jag till nästa månad då jag inte köper mat så kan jag köpa cubase essential 5 då får över en 1000 på böckerna så det blir lugnt att köpa då. Den har ju över 700 instrument att välja bland så den blir nog bra, och viktigast att den går att köra på min gamla dator med.

Jaha då är det igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: