fredag 8 januari 2010

Fredag 8/1-2010 20:00

DAG: Jaha ännu en rätt bra natt, vilket är ovanligt efter träning. Men somnade redan till ett tiden igår och sov fram till nio tiden innan jag vaknade det ger åtta timmar sömn. Men jag låg kvar till tio innan jag gick upp och lyckades att somna ett par gånger under den tiden. Så när jag väl kom upp var jag pigg idag, fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med novellerna. Och eftersom jag var tidigt idag så var jag klar tidigt med. Så jag drog till ica innan jag tog mjukisen och stoppade i posten, ja det är den butiken där posten finns. Men där fick jag ett dåligt budskap men mer om detta nedan på noveller. Gick sedan hem men stannade i pressbyrån och köpte en påse snask, gick på 14 bagare och jag hade det i små pengar så jag köpte det och drog sedan hem igen. Kallt idag med men inte så kallt som innan. Så när jag kom hem så drog jag i mig mjukisen och sedan drog jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes, men jag pillade lite med datorn under tiden jag stekte dem så jag lyckades bränna dem lätt. Kan säga att jag kan inte göra något annat än laga mat när jag lagar mat. Gör jag nått mer så bränns alltid något varje gång, men det kan bero på mäns kassa simultan förmåga, eller? Så mer om vad jag gjorde nere på novell. Så sedan när jag åt så kollade jag på myst eller dimman som den heter på svenska, det är Stepen King som skrev den men detta var en lång film med samma namn. Hade inte mycket med King att göra men ändå ett bra slut på den. Dimman är bra det är en novell som King skrev i novellsamlingen “Den förskräckliga apan” om ni inte vet om detta så finns den där. Sedan såg jag en som hette the happening tror jag att det var. Måste säga att den är rätt lik Kings “Signal” som jag håller på att läsa. Dock så börjar dårarna organiseras sig i signal vilket är mer skrämmande än i denna filmen. Men den var okey som film inte så skrämmande men okey. Så efter detta så pillade jag lite med internet. Och så var det dags för lite lunch, idag hade jag en bit bröd med två ägg och pytt och ett halvt paket bacon. Gott mos. Japp det var nog allt för idag det men mer följer nedan.

TRÄNING: Ja ganska bra sömn inatt kan då hoppas på att det blir allt bättre och tillslut så sover jag hela natten. Vi får hålla tummarna för det eller hur? Ja imonn är det storstretch som gäller men innan det måste jag ut och köpa lite träningsmat. Var ute idag och glömde det helt så jag får dra imonn innan stretchen. Synd dock att det inte gick att koncentrera sig, ja det gick ju att göra det men det hjälpte inte ett dugg. Men sover jag bättre så kommer nog styrkan med så småningom. Kan vi hoppas.

NOVELL: Jadå tidigt start idag och rätt pigg med så jag fick ur mig tre noveller idag. Som är okey på det hela taget, som, jag tycket men vad det tycker är en helt annan sak. Jo jag stoppade på posten idag men fick ett lite dåligt besked det går inte att skicka med det jag trodde. Det hade kostat ca 100 per paket men det går inte det kommer gå på 150 per paket stället. Men det ändå inom budgeten så det är lugnt skall en dag till bokhandeln och köpa dessa påsar. Det är konstigt att väger det 2 kilo kostar det 60 spänn men väger det över så kostar det 150 lite stort glapp där emellan eller tycker ni inte. Men men jag får ändå råd och det kommer fram så det är lugnt ändå.

MUSIK: Jaha inget idag men det var nära att jag satte mig men tänkte att jag måste köra noveller först sedan hann jag inte med det. Jo skulle nämnt detta ovan men gör det här det går bra det med.

Glad nyhet är att det var inte datorn som tjöt det var skärmen så en sådan ny är ju inte så dyr om den ger sig. Kollade idag när jag startade upp den och upptäckte då att det var skärmen som lät. Dångade ett mail om det till samsung får se om jag får svar när det är så gammal skärm som jag har. Köpte den 2001 tror jag så den har ett tag på nacken. Vi får se vad det säger om det en skärm har jag hittat begagnad för 700 så då skall jag kunna köpa den om jag får pengar över på novell pengarna. Så läget är lugnt ändå men får se vad de säger. Nu är det hög tid för mig att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: