tisdag 5 januari 2010

Tisdag 5/1-2010 20:00

DAG: Japp som rätt bra inatt trotts att jag tränade igår, vaknade till elva tiden nått sånt. Fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden eller om det var till halv ett så drog jag till Ikea. Tog vagnen och sedan bussen och hittade en tjej som sa att man skulle ta med sig till kassan. Och sedan ta och lämna in den för att skicka på posten. Men när jag kom dit så fanns det inte posten där så jag fick bära hem den istället. Lite släpande med tillslut kom jag hem, stack sedan med en gång till vårdcentralen och fick min lilla spruta. Därefter så drog jag till gymmet och köpte träningshandskar så jag sparade 50 spänn på detta. Och fick handskaran gratis eftersom jag inte betalade 100 som var rea och sedan 95 som var frakt. Sedan en lång promenad hem och kallt var det med. Ringde då till telia och fick förs ett besked men samtalet bröts och jag fick ringa igen. Då sa de att de skulle skicka en ny länk och det gick inte så jag fick ringa igen. Då fick jag avsluta mitt konto och ladda ett nytt, och radera gamla i mobilen och ladda nytt igen. Det gamla kontot blir ett free och det nya har jag nu laddat hem allt till. Men så var ju inte meningen att det skulle gå till, men nu är det fixat ändå så det är lugnt. Och jag fick i ihop datorbänken med efter middagen, hade idag karréer med mos. Så det var nog allt för idag känner mig lite trött just nu, men det kan nog vara sprutan tror jag. Kan hoppas att jag slipper biverkningar iallafall inte så illa hoppas jag, men jag brukar inte få nått när jag tar tabletter eller annat så hoppas på det nu med.

TRÄNING: Jaha då får vi hoppas att jag inte får något kasst från sprutan så jag kan köra igen till torsdag. Och jag sov rätt bra inatt så vi får se.

NOVELL: Japp då skall vi köra igen imonn då om allt går som det skall. Förlorade en dag idag men tar igen det sedan. Skall nog hinna ändå. Men får gå igenom smärtan med en gång till innan jag drar iväg det.

MUSIK: Näe inte idag heller fick jag sms från musikbörsen kan ju hoppas att det kommer denna vecka iallafall.

Hu jag är rätt seg just nu måste jag säga, lite tung i huvudet med skall bli gott att lägga sig idag. Till er säger jag Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: