måndag 4 januari 2010

Måndag 4/1-2010 21:41

DAG: Jaha då var det natt igen då ja, somnade som jag brukar, nja kanske lite tidigare igår, och sov sedan ända till nio då jag var uppe och pissade. Låg sedan kvar i sängen tills elva tiden innan jag gick upp, så jag var rätt pigg idag när jag kom upp. Fick i mig frukosten och sedan någon gång till tolv tiden så drog jag igång med trummorna. Hade som vanligt paus vid ett till två för lunch, sedan körde jag på fram till tre tiden nått sådant där. Efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra då det var dags för mig att träna igen. Under tiden jag väntade på detta så tog jag ett beslut jag skall åka till ikea imonn för det är rea nu och jag får datorbordet för 100 billigare om jag åker nu. Så jag skall dra dit imonn och köpa det sedan skall jag för de 100 jag slipper betala köpa träningshandskar på vägen hem, och så skall jag in på ica och köpa lite där med. Så får det bli så har jag råd med handskar ändå trotts att jag inte har det, smart va. Ja jag vet… Så när klockan sedan slog fyra så drog jag till träningen, körde på och kom hem. Stretchade och sedan var det middag och lite teve på det, skall kolla när de nya avsnitten kommer på mythbusters så jag kan spela in dem. Innan kom de på söndagar men inte nu längre, men skall kolla det en dag. Så mer? Jo jag skall ha kvar frontpage på denna dator tills jag får den nya sidan igång så kan jag ändå lägga upp nytt på den gamla om nu nått skulle komma upp. Så sedan skall jag se om min kompis vill ha den han håller på med en hemsida så det skulle nog passa bra för honom. Japp det var nog allt för idag det ses igen imonn.

TRÄNING: Ja bra natt och bra träning idag gick dock lite trögt men jag har ju inte kört på två veckor nu. Ja jag körde måndagar men inte torsdagar, så lite trögt gick det på baksidan axlar. Annars gick allt bra idag och det kändes bra med, sömn är lösningen på alla problem.

NOVELL: Jaha då går morgondagen bort men kommer nog ändå hinna med det. Måste till ikea om jag skall få det billigare så jag hoppar imonn och kör igång igen till onsdag. Tänkte först åka onsdag men då åker väl alla så jag tar det imonn istället. Dock tror jag inte att det är mer än 10-15 som duger, ja jag tror inte att dessa heller blir tryckta men som är okey då da. Har markerat ett par som inte var något vidare men skickar dem så kan de sålla bort de de inte gillar. Men tror jag skall hinna denna månaden ändå.

MUSIK: Jaha körde på idag gjorde nog en tjugotal idag men fastnade på en som jag inte klarade av. Men det gick ändå tillslut men då hade jag tappat farten så jag la ner för idag. Men klockan var då nästan två ändå så.

Jo jag glömde att säga att jag ringde till supporten på binero och fick problemet med statistiken fixat idag. Dock var hela året samma som det jag la upp för ett tag sedan så jag la inte upp mer än det. Trodde man skulle få en siffra på varje månad eller nått sånt men allt är det samma som jag redan lägger upp så det finns ingen anledning att lägga upp för året ändå. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: