fredag 29 januari 2010

Fredag 29/1-2010 20:05

DAG: Jaha en rätt bra dag igår men inte så bra idag. Om vi börjar med sömnen så somnade jag inte förrän till fyra tiden inatt. Sov sedan inte allt för bra under natten och kom sedan upp till elva tiden idag. Fick i mig frukosten och sedan var det dags att ta mig ner till tvätten vid tolv tiden. Fick in den och gick sedan upp igen men kunde inte göra något för jag skulle ner igen till tvätten. Så jag kunde inte börja med något här uppe. Sedan så drog jag till musikbörsen idag efter jag hängde upp tvätten. Fick lite idag men inte det jag ville. Var inne i ica på vägen hem och köpte lite. Sedan fick jag gå igång med datorn igen det gick inte att köra outlook på den. Jag ominstallerade men det hjälpte inte alls. Så det blir till att ringa en dag och 700 spänn går åt. Sedan när klockan slog fyra så drog jag igång med maten. Hade hamburgare med pommes idag det var iallafall gott. Efter detta så bestämde  jag mig för att köpa en klocka och gjorde detta men då sket sig allt. Det gick inte att starta om datorn och inte heller kunde jag avinstallera det jävla porgrammet heller. Så jag fick göra en återställning av datorn men programmet är kvar. Fan skall jag få problem med datorn redan med en gång, ja vi får hoppas att detta löser sig. Jag maila dem så jag hoppas att de kan hjälpa mig. Och samtidigt som detta så kunde jag inte få mail programmet att fungera. Men fick alla utom ett mail att fungera så jag är nöjd för idag med detta. En rätt kass dag idag på det hela taget men skall ringa till telia imonn och se om de kan hjälpa mig med mailet. Så hoppas jag på att de andra löser sig med. Så jag får bort det jävla programmet, la ut 189 spänn på det med så där rök de stålarna med. Fan :( Aldrig får man vara riktigt glad, alltid någon skit kommer.

TRÄNING: Japp fick ur mig en ryggstretch idag med men tror jag får ta i lite mer när jag kör dem. Går nog inte högt nog tror jag, gjorde högre idag och det kändes rätt mycket så skall ta i mer hädanefter.

NOVELL: Ja inget på denna punkt idag, ja mer än detta då.

ROMAN: Ja frågan är om jag skall köra roman imonn eller om jag skall köra musik imonn när jag inte hann med detta idag. Vi får se hur jag gör imonn när jag vaknar, sover jag bra så blir det roman. Annars tar jag musik om sömnen inte var bra. Vi hoppas på sömn.

MUSIK: Ja ringde till musikbörsen och det var inte ljudkortet som kom utan micken. Men jag var där och hämtade den ändå så är det gjort. Men vi får se imonn hur jag gör med musik skulle ju ha satt upp det idag tänkte jag. Men utan ljudkort så är det inte så mycket att göra åt det. Men sömnen avgör tills imonn.

Japp bra dag igår och kass dag idag, upp och ner är det men mest upp kan vi hoppas tillslut. Det är dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D :(

Inga kommentarer: