lördag 16 januari 2010

Lördag 16/1-2010 20:00

DAG: Jaha ännu en sådan natt som inte var så bra på det hela. Somnade som jag brukar göra vid tolv tiden men sedan vaknade jag massor med gånger under natten. Och varför? Jo jag drack lite för mycket vatten igår innan jag la mig, så det var därför jag inte sov så bra. Sista gången jag vaknade så var klockan nio men jag låg kvar till halv elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan någon gång till tolv tiden drog jag igång med novellerna. Var idag klar till ett tiden nått sånt tror jag att det var. Efter detta så gjorde jag inte ett dugg fram tills det var dags för mjukisen. Och när jag tog den så kom jag också på att jag skulle har gjort träningsmat idag. Sedan när klockan slog fyra så drog jag loss på stretchen. Efter det gick jag loss på middagen. Hade chili concarne med ris, och detta var bara att värma upp i mikron hade en sats sedan innan. Så kollade lite på teven när jag åt men inte mycket att se,  så jag drog på gamla matrix igen, den går alltid hem. Så efter detta, ja middagen alltså så drog jag igång med träningsmaten, nej innan jag gjorde detta så hade jag lunch med idag var rätt hugring idag. Sedan gick jag loss på träningsmaten, gjorde idag korv och bacon pasta sås. Men jag glömde köpa champinjoner så det finns inte i alls idag. Det står och svalnar på diskbänken just nu, var klar just innan jag bloggade idag. Så kan då hoppas att de ringer mig från svenskaspel idag och gratulerar mig till den enorma vinsten, ja eller hur! Men får nog inte se det förrän imonn efter jag hämtar mailen. Så mer? Nä inte mer idag kommer inte på nått mer att skriva idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha storstretch idag då ja, och det gick rätt bra på det hela taget. Så får vi se hur det går att höja sedan, nästnästa vecka då ja. Men det kanske inte blir så illa tungt ändå då, men tar jag ner så skall det ordna sig ändå tror jag. Kallt idag att köra var kall om fötterna idag när jag körde, men fick upp värmen rätt snabbt idag.

NOVELL: Japp då var det grisen idag då ligger på 45 sidor och lite ändringar var det att göra i den och i den andra med. Lite konstigt är det när jag har kollat dem 6-7 gånger att jag ändå inte har sett allt som inte är bra. Men man blir nog lite blind när man läser tror jag, eller så är det bara jag som är gammal. Ja så skall jag ringa på måndag till natur och kultur för att höra mig för hur jag skall göra när jag skall skicka det. Också skall jag fixa till så att det står på varje papper vilken novell det är. Skickar jag så många så kan de blanda ihop dem och står det då inte vad det är på varje papper så kommer de aldrig få ihop det igen. Så jag skall göra detta imonn efter jag skrivit klart. Sedan skall jag också gå igenom smärtan med en gång till.

MUSIK: Ja inget idag men tills måndag igen om allt går bra, ja det vill säga att jag inte får ett mail om det andra jag skall ha. För då drar jag till musikbörsen och hämtar det, men tror inte de får varor på måndagar ändå.

Jaha då var det igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: