söndag 10 januari 2010

Söndag 10/1-2010 20:01

DAG: Jaha dag igen då ja, dock så sov jag inte bra inatt som jag har gjort de sista dagarna. Vaknade en fyra fem gånger och fick ta mig in på toaletten, drack nog lite för mycket igår. Sista gången jag vaknade var tio tiden då jag kom upp ur sägen rätt trött då men gick upp ändå. Fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med novellerna. Körde dessa fram till ett tiden idag, då drog jag iväg till ica för att handla det jag glömde förra gången. Vad är det man säger det man inte har i huvudet får man ha i benen. Så när jag kom hem så skippade jag mjukisen idag för jag glömde köpa banan, i fötterna sa jag ju. Men drog igång med middagen vid tre tiden. Hade idag kotletter med pommes och pepparsås, detta är väldigt gott det. Så undertiden jag åt kollade jag på startrek eftersom jag har den kanalen ännu skall inte ha den men har den nog till månadens slut. Så inte mycket att ha men ändå något att vila ögonen på undertiden jag åt. Efter detta så upptäckte jag något på internet som inte alls var bra för mig men lyckades ändå fixa till det nu när jag surfade runt. Men mer om detta nedan på musik. Så mer? Nä lite små kass dag idag efter kass natt men den gick ändå runt okey. Då kan vi bara hoppas att det kommer in lite stålar på lotto idag då när jag kollar mailen. Fick inget samtal igår vilket tyder på inte storvinsten iallafall men lite kanske. Tummarna tack.

TRÄNING: Jaha då är det ännu en dag med träning imonn då. Får jag någorlunda sömn så skall det nog gå bra det med. Vi hoppas på det.

NOVELL: Japp två noveller idag igen och det ser ut att gå hem tidsplanen jag hade. Tog en på 51 sidor idag och det fanns ändå lite att pilla till i den, har nog gått igenom den tjugo gånger men ser inte allt. Ja tjugo men de gångerna jag gjorde när jag skickade in den till tävlingen. Nu är det tre dagar kvar att köra sedan skall jag förbereda på att skicka in dem. Det drar ihop sig.

MUSIK: Japp fick en kalldusch idag när jag kollade internet keyboarden jag ville han fanns inte mer på hemsidan. Men jag hittade en sida till som hade den, skall ringa ner till dem imonn och höra om de har kvar några. För det kanske finns kvar även om de tagit bort dem från internet, har de så köper jag annars får jag köpa via internet hittade på ett annat ställe idag. 200 kronor dyrare men måste ha den så det finns instrument med annars skiter sig allt. Skulle den inte finnas så måste jag köpa med en gång så jag får den. Men mer om detta imorgon vid 21:40 tiden som vanligt, om ni vill veta den spännande fortsättningen vill säga. Och visst är det spännande? Japp

Då hoppas vi på lite stålar på mitt spelkonto idag och så ses vi igen imonn då om ni har tid. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: