måndag 25 januari 2010

Måndag 25/1-2010 21:40

DAG: Jaha ny dag då ja igen, somnade rätt bra igår men sov inte så länge jag ville. Tror jag vaknade tre-fyra gånger under natten och sedan vaknade jag för gott till elva tiden. Men jag låg kvar rätt länge innan jag kom upp, klockan var nog närmar tolv innan jag kom upp. Fick i mig frukosten och sedan gick jag loss på trummorna, var idag klar med detta till tre tiden. Sedan väntade jag bara på att tiden skulle gå, och det gjorde den så när klockan slog fyra så drog jag till träningen. Kom hem och stretchade och sedan var det middag, spanade på mythbusters när jag åt. Jo jag gjorde räkningarna imorse innan jag gick loss på trummorna. Fick rätt bra över denna månaden, men har inte de 550 att betala heller nu. Så skall då ta och handla till onsdag så skall jag sedan inte köpa till nästa månad så jag kan spara lite stålar tills när jag behöver dem. Jag har ju just nu 1600 över men skall jag köpa cubase så går de åt, och helt utan reserver vill jag inte vara. För oförutsedda händelser måste man ha minst en 1000 sedan skall jag också spara tills när jag skall skicka in min roman. Och jag vet det är ett år tills dess men det tar tid att få ihop stålarna med så det gäller att börja i tid. Nja det var nog inte mer idag men mer följer här under. Jo fick ett sms om boken jag beställde till datorn idag så den kommer nog om ett par dagar.

TRÄNING: Jaha körde på idag men det var rätt trögt idag, speciellt på axlarna. Där var det riktigt tungt idag av någon anledning, det var inte många kilo upp tror det var ett kilo upp men det tog emot idag på axlarna. Var rätt rejält utmattad idag efter jag körde dem. Och resten var rätt trögt det med men det gick ändå lättare än vad det brukar göra tyckte jag. Och intervallen gick bra den med, värre blir det nog till torsdag då jag kör armarna. Vi får se hur det går då.

NOVELL: Ja inte nått att säga om denna punkt idag men skriver en rad ändå.

ROMAN: Ja nu blir det inte förrän till lördag på denna punkten. Skall klippa mig imonn så den dan går bort, och sedan är det mat och träning och tvätt. Så det blir bara lördag över.

MUSIK: Japp piggare idag när jag stod upp än i torsdags så jag kom igång med trummorna till strax efter tolv tiden idag. Körde igenom 14 kom idag men så när jag skulle köra om hela sidan så tog det stopp. Det gick inte alls då hade ändå gjort alla kompen men inte heller. Så ja la ner det för idag till tre tiden idag. Och varför? Tror att kompen blev mer och mer komplicerade så när jag gick tillbaks till de första så kom jag inte ihåg hur jag skulle göra. Problemet är när kaggen kommer på synkop just innan på första då kan jag inte få till det alls. Och det var ändå de lätta kompen jag inte lyckades med, men men till torsdag så skall jag köra på dem så skall jag nog få till det ändå. Har svårigheter att räkna när jag kör dessa komp det är nog där skon klämmer. Och så har jag en hel sida kvar med dem, vi får se hur det går. Jo inget sms idag kommer förhoppningsvis imonn då, får inte hoppas det kommer till onsdag då jag skall köpa mat. Men min vanliga otur så gör det nog det.

Jaha inget på lotto var det heller ni är inget vidare på att hålla tummarna. Men denna veckan då smäller det det känner jag på mig. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: