söndag 17 januari 2010

Söndag 17/1-2010 20:00

DAG: Jaha natt igen då ja, sov lite bättre inatt än jag gjorde igår, men vaknade redan till nio igen. Dock så låg jag kvar till tio eller om det var halv elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med novellerna. Var klar till två tiden idag och då drog jag till ica, och som vanligt så glömde jag något när jag var där. Så jag får dra igen till tisdag och köpa det jag glömde. Så har inte gjort så mycket mer idag än att skriva och pilla lite med det och handlat. När jag kom hem så drog jag i mig min mjukis lite sent och sedan gick jag loss på middagen. Hade idag kotletter med potatismos, det var gott det. Så kollade jag klart på matrix idag när jag åt och sedan lite på canal+ när jag åt lunchen. Det är inte så mycket att se om jag skall vara ärlig, men då och då kommer det en film jag vill se, så jag har det nog kvar. Men vi får se till slutet av året då det går ut om jag tar det igen eller skippar det helt. Så mer? Nä det var inte mer idag kort dag och ändå fick jag rätt mycket gjort idag på novellerna. Men mer? Jo jag hittade äntligen det care pack jag skulle ha på dustin, det finns över tio sidor med dem så det var inte lätt att hitta det jag ville ha. Men jag sökte på nummer från hp:s sida så hittade jag det jag skulle ha, men det kostade över 200 mer på dustin, men det får gå inom budgeten ändå. Då har jag tre år support på hårdvaran och gratis reparationer hela tiden jag betalar av den. Så kommer de och hämtar den och så lämnar de den när den är klar. Slipper men släpa datorn genom hela stan som jag fick göra med den gamla jag köpte på thorn. Fan jag var med den till dem fyra gånger innan de bytte ut den till ny, det var då jag fick HP datorn istället. Sådant slipper jag om jag tar garantinförlägningen, så den kommer till och då går datorn upp med 1200. Men det går som jag sa enligt budgeten ändå så det är lugnt. Nu var det nog för idag.

TRÄNING: Japp körde en snabb rygg stretch idag bara, men imonn så skall jag köra på igen. Som jag sa igår skall jag ta och skriva upp den nya tyngden på lappen och sedan föra över det till ny lapp. Jag tyckte ut dem idag och skall föra över till söndag, som jag hoppas att jag igen kommer få som vilodag nu när novellerna är över. Har faktiskt saknat lediga söndagar nu ett tag.

NOVELL: Japp kom igång rätt tidigt idag och var klar redan till ett tiden. Men sedan så la jag på namnet längst ner på alla noveller och så läste jag igenom smärtan också och la på allt där. Det var årtal och ibland namnet om det var över ett ark långt, det var ett par som var det. Så gjorde jag en lista över alla noveller och sedan allt i smärtan med version nummer med så jag kan gå efter det när jag sedan skall printa dem. Så har jag gjort en kolumn för varje print så det blir tre allt som allt. Där sätter jag en bock för varje gång så att jag vet att jag får med allt och på rätt plats med. Och ja påsarna är för små alldeles för små så jag skall se om jag inte går ut med en gång tills imonn och byter dem så jag är klar för tisdag med allt. Tror jag gör det imonn efter frukosten så är det gjort. Så är det print på tisdag och sedan till onsdag så skall jag få iväg dem med. Då är det över för denna punkt för ett tag, men jag behåller punkten tills jag fått svar på om de vill ha dem eller inte. Och då kommer även en punkt till med som då kommer heta roman.

MUSIK: Jaha då skall jag imonn iväg på morgonen och köpa påsar så sedan skall jag köra om igen på synkop slagen. Får se hur det går men jag kan inte få till dem som jag vill. Men jag måste nog räkna lite bättre även om det är svårt att räkna när man slår mellan takterna. Men vi hoppas att det går bättre när jag kör på det lite hårdare, det har fungerar innan så vi hoppa igen. Så får vi se när grejorna kommer från musikbörsen med hoppas till tisdag eller onsdag. Då skall jag ha tid att hämta dem med så att jag får allt jag ville ha. Jo jag laddade ner lite nickelbak idag till mobilen, ja via spotify, har inte gillat dem så bra men det finns ett par låtar från nya albumet som är helt okey. Hörde dem på banditrock på radio det är lite snabbare låtar än det som spelas på radio, ja vanliga kanaler då, inte bandit. Laddade hem en fem sex stycken till mobilen, alla borde skaffa spotify med gratis musik. Ja det kostar 99 per månad men men kan lyssna på hur mycket musik man vill. Den tjänsten var just det jag ville ha, det var samma som när det var lagligt att ladda hem. Men bättre för man kan ladda hem det till mobilen, och det är lagligt med.

Ja så får vi se hur mycket stålar jag har på mitt konto på svenskaspel idag då? Massor hoppas jag att det finns på det, men det blir nog som vanligt ändå. Jaha då var det igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: