lördag 30 januari 2010

Lördag 30/1-2010 20:02

DAG: Jaha lite bättre natt inatt som tur var, somnade någon gång till tolv tiden igår och sov rätt bra under natten. Vaknade till nio men låg kvar till tio innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan gick jag loss på romanen, var idag klar till ett tiden. Då gick jag igång med träningsmaten och när jag hade stekt kycklingen så kom jag på att jag hade glömt creme fraich och grädde. Så jag drog på mig och stack till ica, sedan hem igen och satte igång igen med maten. Så efter detta så gick jag loss på musiken men mer om detta nedan. När detta var klart så var det inte länge kvar tills det var dags med stretchen. Och drog igång den runt fyra tiden när jag var klar med denna så drog jag igång med middagen. Hade idag kotletter med klyftisar och pepparsås, det är alltid lika gott det. Kollade lite på teven med när jag åt men inte så mycket att se iallafall som jag ville se. Är trött nu idag har inte varit trött under dagen men nu är jag rejält slö. Skall bli gott att lägga sig idag kan då bara hoppas att jag somnar och sedan får sova också under natten. Jo jag har upptäckt att jag har två IE8 en vanlig och en 64bits och min roboform finns bara i den vanliga inte den med 64. Undrar varför det är så??? Kort blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja idag var det illa segt att köra fan vet varför men det tog emot idag rätt rejält när jag stretchade. Så det var väl ingen bra stretch idag men den gick ändå igenom tillslut.

NOVELL: Ja såg att det inte alls var två månader på ordfront det var tolv veckor som på de andra. Så det är bra att vänta.

ROMAN: Jahapp bra sömn inatt så jag drog loss på romanen idag. Fick ur mig två karaktärer idag och har sedan en kvar att göra innan jag börjar pilla med själv storyn. Men tror jag måste göra en karta med över huset och skolan med. Så jag har något att kolla på när jag skriver det.

MUSIK: Jadå körde loss idag på musikdatorn men kom igen vart alls. Fick inte ett enda ljud ur keyboarden, men skall kolla lite närmre på det imonn efter dammsugningen får se om jag kan få ljud ur den ändå.

Jaha då hoppas vi på bra med pengar till kassan idag på lotto. Men det är dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: