lördag 9 januari 2010

Lördag 9/1-2010 20:00

DAG: Jaha dag igen då ja, och som vanligt tar vi natten först. Somnade någon gång till tolv tiden eller där efter, och sov rätt bra men vaknade till åtta idag. Men låg kvar tills jag gick upp till elva tiden, sov väl ett par gånger under den tiden med men inget vidare. Så när jag väl kom upp var jag rätt trött, men fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med novellerna. Körde på dessa fram till halv två tiden då jag drog iväg till ica för att handla lite till. När jag kom hem så fick jag i mig min mjukis och sedan lagade jag till träningsmaten. Då var klockan lite över tre när jag var klar med detta, efter detta så försökte jag komma underfund på min mobil räkning. Jag fick en räkning på 350 spänn och då var det 80 kronor för surfen men det skall ju vara 9 kr per dag på den. Jag fick betala 20 kr per MB kan inte fatta hur det går till men jag skall kolla räkningen i denna månaden så får vi se vad det blir. För om det igen går upp till 80 kronor så kan jag lika gärna ta den surfen för 69 per månad. Men jag surfade lite mer under jul och nyår plus att jag då inte hade tillgång till mitt wlan så det var nog därför jag fick så hög räkning. Men de 9 kronorna per dag då? Skall en dag ringa till dem och höra efter jag kan inte fatta hur det går till. Men men det går nog ihop även om det inte är som det står på hemsidan skulle jag tro. Skall ta en dag med det så jag kan reda ut det en gång för alla, så får vi se hur jag gör med surfen tills nästa gång jag får räkningen. Så sedan när klockan slog fyra så drog jag igång med stretchen. På detta så fixade jag till middagen och det var idag pepparbiff med pepparsås, ja mycket peppar blir det, men gott är det iallafall. Så kollade lite på teven men slog sedan över till matrix som jag sparade sedan förra gången jag spelade in. Men imonn skall jag se om det inte kommer något att spela in till nästa vecka då. Så mer? Jo jag hittade en alarmklocka till windows 7 idag när jag sökte lite på internet. Den ligger på 150 nått sånt så den kommer jag köpa om jag inte kan ladda in pluspaketet från XP. Skall testa det först går inte det så köper jag den klockan, har allt jag vill ha. Plus lite till. Näe det var nog inte mer idag kommer igen imonn. Jo det är lotto som vanligt på lördagar så igen gäller tummarna för mig så jag kan kamma hem storvinsten. Tror dom kommer ringa idag och säga att det är den store som kommer in i påsen, eller hur?

TRÄNING: Japp stor stretch idag men idag var det rätt segt att köra. Troligen är det att det är kallt för jag var seg idag och inte alls så vig som jag var innan. (betyder inte att jag var vig bara att jag inte var så vig jag var innan) Så men körde på och det gick bra ändå, även om det var lite segt.

NOVELL: Jaha då körde jag på idag men var lite seg dock gick det ändå bra idag gjorde två idag som var okey de med. Men om jag tycker att de är okey så betyder det att jag sov rätt bra inatt ändå. Är jag trött så är de inte alls så bra som jag tycket innan. Har nu fyra dagar kvar att köra sedan skall jag ta och lämna in dem. Så jag får ta och dra till bokhandeln snart så jag kan fixa påsar till dem. Måste också ringa till ett förlag och höra hur jag skall göra men det inskicket. Så har jag ett mail med till ett annat förlag om de nu vill ha mina noveller vill säga. Men det får vi se till måndag hoppas jag att de svarar.

MUSIK: Ja inget alls på denna punkt idag men kan hoppas att paden och dubbelpedalen kommer snart så jag kan gå tillbaks till de noterna och köra där. Tror det kommer bli rätt svårt att köra så men det skall nog gå. Borde nog komma snart det jag beställde kan man hoppas. Så får vi hoppas att det inte går över 3000 för mer har jag inte.

Jadå skall det komma ett samtal idag då som inbringar lite stålar till kassan. Tummarna tack. Nu återstår det bara för mig att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: