onsdag 6 januari 2010

Onsdag 6/1-2010 20:00

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt bra igår men sedan sov jag inte länge. Fem så vaknade jag upp och tog på mig lurarna till halv sex låg sedan med dessa på fram till sju tiden då försökte jag igen att somna men det sket sig, så jag gick upp. Fick i mig en frukost bestående av fyra ägg och två bitar bröd. Sedan pillade jag lite grann med datorn och lite annat fram till nio tiden så jag gick och la mig igen. Jo jag tog fram novellen jag skull gå på idag men sömnen tog över och jag somnade en tio minuter i sträck fram tills klockan slog tio. Då var det över och jag satte igång med novellerna. Var idag klar till två tiden eller just innan, drog då på mig och stack ut till ica för att handla lite mat. Kallt var det idag igen, trodde nog att det skulle ta slut som det brukar nästan med en gång men inte denna gången. I och för sig så gillar jag när det är kallt men det skall inte blåsa så mycket som det gör idag. Tio minus och knastrande snö gillar jag bättre än tio plus och regn, men som sagt inte blåsten. Kom hem just innan halv tre då jag drog i mig en mjukis som jag missade igår, hann inte med det igår kom hem så pass sent igår. Så rätt på detta så drog jag igång med middagen, hade idag köttbullar med klyftpotatis. Ja jag vet det var inte så länge sedan jag hade det men det är illa gott det. Körde ett tag köttbullar med mos men klyftisar är ännu bättre, och massor med ketchup. Kollade på spindelmannen 3 när jag åt, idag kollade jag faktiskt klar på den innan jag stack in och diskade. Sedan till lunchen så har jag ökat på maten får se om detta gör skillnad när jag tränar imonn eller inte. Jag åt mer hos morsan och gick bara upp 2 hekto det tiden jag var hos henne. Så lite mer mat om det nu gör skillnad eller inte får vi se. Japp det är lotto idag så som vanligt är det tummarna som gäller för er, ja som sedan gäller för mig, så jag kan kamma hem de stora stålarna. Vi får se om de ringer idag och jag har inkasserat den stora summan. Jo sa igår att det inte gick att skicka med posten på ikea men det gör det visst men alla där vet nog inte om det. Men jag sparade 200 så det var värt att släpa lite så fick jag träningshandskarna med, skall invigas imonn då. Så hoppas vi på bättre sömn inatt så jag är pigg och klar tills imonns (fint gammalt svenskt ord det imonns) övningar. Återkommer imonn då.

TRÄNING: Japp laddade lite mer mat idag så får vi se om det gör skillnad imonn då. Kan då bara hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra ändå. Men jag skall försöka fokusera lite bättre imonn och se om det gör skillnad när jag kör armarna. Troligen kommer jag bränna mer energi så jag inte orkar alls, men imonn får ni veta hur det gick med det.

NOVELL: Jaha supertidig start idag men ändå så somnade jag igen till nio, men hann ändå med tre noveller idag. Skall göra lite koll idag på när jag skall köpa grejorna till novellerna mm. Måste köpa toner och papper tror jag innan jag kan köra igång. Så jag skall räkna sidor och papper och toner, så får vi se vilka summor det kommer upp till. Och så skall jag köpa påsar till de jag skall skicka med posten, skall ta en dag då jag tvättar och köpa på mig detta. Så att allt är klart då jag skall köra igång.

MUSIK: Idag när jag vaknade tidigt tänkte jag att jag skulle köra lite men så kom jag på att det är helg idag så det sket sig. Och så somnade jag med så det fanns ingen tid till det idag inte. Men imonn skall jag köra på, kan hoppas att paden kommer snart för det är dags för dubbelpedal nu. Annars får jag hoppa det och gå vidare till nästa övning.

En tidigt start på dan som brukar bli kass dag men inte idag, kan bero på den timmen jag låg. Så nu är det dags att kolla lotto som vanligt kommer jag plocka den store, gör jag varje onsdag och lördag. Japp säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: